Blog


Mojo Boards Jump&Jibe

2019.04.15

MOJO Jump & Jibe Sessions

2018 júniusában több mint félszáz lelkes résztvevő csatlakozott az ország legnagyobb szörfös jamboree-jához, ezért idén újra kiszemeljük magunknak a nyár egyik legjobb hidegfrontját, vízre szállunk a Balaton egyik legjobb hullámos spotján és szörfözünk egy jót. Gyere el Te is hiszen a MOJO Jump & Jibe sessions több egy átlagos szörfözésnél:

Mi ez pontosan?

A MOJO Jump & Jibe nem verseny, inkább egy expression session, ahol mindenki megpróbál minél látványosabban és szebben szörfözni. Nem verseny, mégis díjazzuk a legjobbakat: a legnagyobb ugrások és a legszebb fordulók mind ott lesznek a fotósok fényképezőgépein. Adj bele Te is mindent és esélyed lesz rá, hogy a zsűri döntése alapján, a MOJO Boards jóvoltából egy óriási nagyításban megkapd a képet amivel örökké büszkélkedhetsz otthonodban.

Nézd meg az első Jump & Jibe Session (2018.06.18) képeit és videóját: https://mojoboards.hu/akcio-galeriaA helyszín:

Balatonfenyves a Balaton egyik legszelesebb szélcsatornájába esik, a móló melletti nagy hullámok kiváló alapot biztosítanak a látványos ugrásokhoz.

Az időpont:

A Mojo Jump & Jibe időpontját a jó szél előre jelzéstől tesszük függővé, ezért egy várakozási időszakot határozunk meg. Az online jelentkezésedet követően értesíteni fogunk a verseny pontos időpontjáról. A legkorábbi dátum május 15, az utolsó lehetséges dátum június 25.Ki mit nyer?

A Mojo Jump & Jibe résztvevői mindenképpen nyernek. Nem csak az inspiratív környezet és társaság, hanem a részvevőknek járó ajándék MOJO Custom Boards póló és a rólad készült fotók is mind arra ösztökélnek, hogy ezen a napon velünk szörfözz. Ezen kívül természetesen a zsűri döntése alapján külön díjazzuk a kiemelkedő teljesítményeket. Minden díjazott egy óriási méretű fénykép-nyomatot kap a róla elkapott manőverről.

Legszebb ugrás
Legszebb jibe
Legszebb stílus
Legjobb hölgy
Legjobb junior
Közönségdíj a fotók alapján

Fotózz te is!

Profi fotósaink mellett bárki kipróbálhatja magát a fényképező gép lencséje mögött is! A közönség díjra választott fotó készítője 30000 Ft jutalmat kap!

Szeretnél jelentkezni?

A jelentkezés feltétele, hogy a lent található űrlapunk segítségével regisztrálj >> (a kitöltendő form-ot a lap alján találod)

Ne felejtsd bele írni a megjegyzésbe, ha fotósként jösz vagy fotózni is akarsz amellett hogy velünk szörfözöl! A kiszemelt időpont előtt 4-6 nappal sárga, figyelmeztető jelzést küldünk ki, 2 nappal előtte pedig zöld jelzéssel erősítjük meg esemény megrendezését. E-mail értesítőinkben természetesen minden, a versennyel kapcsolatos részletes információt megkapsz majd. A nevezési díj 2000 Ft, melyet a helyszínen tudsz megfizetni. Ezért a részvételi jogon kívül kapsz egy esemény pólót és egy Laci bácsi féle tál csülkös bablevest.

Info: surf@mojoboards.hu  / info@windsurfing.hu

Mi volt tavaly? Görgess lejjebb!!


Hozzászólások

Hozzászólok - +

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.
43275
Írd ide az ellenörző számot: