Sharky Vízi sport Iskola - Vonyarcvashegy


Nálunk mindenki megtalálja a hozzá legjobban közelálló vízisportot és biztosak vagyunk abban ha egyszer valaki ráérzett ezen sportágak egyikének ízére az örökké a rabja marad. Az oktatás kis létszámú csoportokban folyik, a tanfolyamok menete a már jól bevált módszereken alapul.

A gyerekektõl a felnõtt korosztályig mindenki megtalálja nálunk a megfelelõ sporteszközt illetve a hozzáértõ oktatót. Ha már valamelyik vízi sportágat korábban elsajátítottad,

látogass meg minket és kölcsönözd ki a neked megfelelõ eszközt, legyen az kajak, szörfdeszka vitorlával vagy vitorlás kishajó. A strandon más sportolási lehetõségekre is van mód, mint vízisízés, strandröplabda, strandfoci, valamint minigolf és teniszpályák is a közelben találhatóak.

Az iskola mottója: minõség és szakértelem!!

Tanfolyamaink:

4 órás kezdõ tanfolyam:

A szörfözés elsõ lépéseinek megismerése, egyensúlygyakorlatok, rigggyakorlatok, szimulátorgyakorlatok, vitorla helyes tartása, vitorla felhúzása, alaphelyzet, elindulás, kormányzás, megfordulás , általános szabályok elsajátítása .

A tanfolyam idõtartama 1-2 nap

A tanfolyam ára: 11900 Ft/ fõ

10 órás alap tanfolyam:

Mint az 4 órás tanfolyam, 2 órás elméleti oktatással, a szörfözés fizikai alapjainak megismerése, vitorla összeszerelése - szétszedése, szélirányok, haladási irányok, fordulótípusok, szörfcsomók, vízi közlekedés szabályai, viharjelzések megismerése , a tanfolyam végén írásbeli vizsga és nemzetközi szörfigazolvány.

A tanfolyam idõtartama 3-4 nap

A tanfolyam ára:24500 Ft/fõ

10 órás haladó tanfolyam:

A már kezdõ tanfolyamot elvégzett tanulók részére, akik a meglévõ tudásukat szeretnék elmélyíteni, valamint új mozgásokat, trükköket szeretnének elsajátítani, mint a különbözõ fordulók, kombinált kormányzás, a deszka kezdeti siklásba hozása, trapézolás elsõ lépései, trükkök.

A tanfolyam idõtartama 3-4 nap

A tanfolyam ára:24500 Ft/fõ

4-10 órás gyermek tanfolyam:

6 ? 12 éves korig, a gyermekek testi fejlõdési szintjének megfelelõ oktatás, speciális, könnyített gyerekvitorlákkal. A gyermektanfolyamok célja a szörfözés megszerettetése, az alapmozdulatok elsajátítása, alapvetõ vízi közlekedési szabályok megismerése, mindez játékos formában.

A tanfolyam idõtartama 2-4 nap

A tanfolyam ára:11900 Ft/fõ-tõl

2 órás felfrissítõ tanfolyam:

Azon szörfösök számára, akik már az alapokat elsajátították, de nem biztosak magukban és tudásukat szeretnék felfrissíteni.

A tanfolyam idõtartama 1-2 nap

A tanfolyam ára:5000 Ft/fõ
20 órás aktív hét:

10 -10 órás szörf és vitorlás tanfolyam, mindkét sportág elméleti és gyakorlati alapjainak elsajátításával.

A tanfolyam idõtartama 4-6 nap

A tanfolyam ára:45000 Ft/fõ

Magánóra:

Azon tanulók részére akik egy bizonyos mozgást, trükköt szeretnének megtanulni, amelyet 1 óra intenzív rávezetés után saját maguk is gyakorolhatnak.

A magánóra ára:3500 Ft/fõ

A tanfolyamok árában benne foglaltatik a deszka, a vitorla, a szörfruha illetve a trapézöv, valamint minden más eszköz melyet a sikeresebb mozgástanulás érdekében használunk.

A tanulók minden 4 szörf ill. vitorlás óra után 1/2 óra szabad gyakorlást kapnak!

A tanfolyamon résztvevõk és családjuk, a tanfolyam végéig 20 % kedvezményre jogosultak minden kajak és vizibicikli kölcsönzésekor.

Családi kedvezmények:

2 fõnek - 10 %
3 fõnek - 15 %
4 fõnek - 25 %

Nagyobb létszámú csoportoknak speciális kedvezmények!!

Ha kedvet kaptál, keress fel minket a www.sharkysurf.hu weboldalon, ahol bővebben is olvashatsz szolgáltatásainkról, elérhetőségeinkről és árainkról, vagy a 06 70 335 46 81 telefonszámon!