Partivilla Surf Center


Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt.

Sporteszközeink között megtalálható windszörf, katamarán, Bic kajak és kerékpár, melyeket bérelni is lehet, akár egész napra. Szörfvitorláink 1,5 m2-7,5 m2-ig, szörfdeszkáink pedig 85l-220l-ig állnak vendégeink rendelkezésre.

Szörfiskolánk oktatói nemzetközi vizsgával és több mint 10 éves hazai és külföldi tapasztalatokkal rendelkeznek, ami garancia sikerélmények megszerzéséhez. A partszakasz lassan mélyülő, ezért kifejezetten biztonságos gyermekek számára is. Magyar és angol nyelven is vállalunk oktatást.

Surf Center a Partvilla saját strandján (fő tér és a szabad strand közvetlen szomszédságában található), ami kivételes adottságaival és szolgáltatásaival biztosítja a kellemes pihenés és sportolás élményét akár az egész család számára is. (szállodai szolgáltatás, étterem, beach bár, saját strand, közvetlen zárt parkoló, gyerekjátszótér, napozóágyak, stb)

A Partvilla vendégei számára igény esetén díjmentes szörftárolást biztosítunk!
Amennyiben van kedved jó hangulatban modern eszközökkel szörfözni tanulni, vagy egyszerűen csak sportolnál picit, látogass el hozzánk bátran!

További információ, szállásfoglalás:
+36 70 9470736
www.partvilla.hu 
frankzs2000@yahoo.com


Nagyobb térképre váltás