Balatonfenyvesi Szörfiskola


Érdeklődsz a szörfözés iránt? Szeretnél Te is szörfös lenni, vagy gyermeked tanulna szörfözni? Jó helyen jársz!

Technikailag helyesen szörfözni a leggyorsabban, és a legkönnyebben szörf oktatás, szörf tanfolyam segítségével tudsz megtanulni.

Ha ez a célod, nem kell mást tenned, csak jelentkezni a balatonfenyvesi szörfiskola szörf oktatás -ára, ahol szörf tanfolyam keretében pár óra alatt megtanítunk szörfözni!

A szörfözés a modern felszereléseknek köszönhetően mára egy gyorsan elsajátítható, már az első óráktól kezdve sok örömet és élményt nyújtó sportággá vált. Az egyik oldalon felmászunk, a másikon vízbe esünk, mindenki rajtunk nevet történet már rég a múlté.

A szörf oktatás során a számodra megfelelő méretű szörf deszka és szörf vitorla, valamint 16 év tapasztalatunk, és képzett oktatóink garantálják a sikeredet!
Most még hihetetlennek tűnhet, de segítségünkkel már a szörf tanfolyam első két órájában önállóan fogsz szörfözni, sőt nem csak elindulni, de megfordulni is megtanulsz a második óra végére!

A modern szörf deszka és szörf vitorla parkkal rendelkező balatonfenyvesi szörfiskola olyan ideális területi adottságokkal vár (sekély, hullám mentes meleg víz, homokos tófenék, minimális fürdőző), melyek között élmény a gyakorlás.

Szörf iskolánkban a szörf oktatás 2 órás egységekből épül fel, kezdőként mind a felnőttek, mind a gyerekek két szörf tanfolyam közül választhatnak:

szörf tanfolyam 4 órás (2x2 óra), ha még nem vagy biztos magadban, de szeretnéd kipróbálni a szörfözést.

szörf tanfolyam 10 órás (5x2 óra), ha tudod, hogy szörfös akarsz lenni!Az alapok megtanulása után is szívesen segítünk a további tudásszintek elsajátításában!
A kezdő szörf tanfolyam után további két, egymásra épülő haladó szörf tanfolyam is vár rád, melyek során már erősebb szelekben is vidáman hasítod a hullámokat.

Haladó szörf tanfolyam: Az oktatás anyaga a forduló és a perdülés stabil kivitelezése élénkebb szélben is, valamint a trapéz használat elsajátítása, a megsiklás, a papucs használat, a vízből indulás (wasser start) és a lehetséges haladási irányokban való stabil szörfözés alap freestyle trükkökkel megspékelve.

Amint látod, a szörfiskola szörf oktatás -i programja segítségével gyorsan és biztonságosan teheted meg a kezdeti lépéseket, és juthatsz biztos ismeretekhez, technikailag helyes szörf tudáshoz. Ezek birtokában hihetetlen tempóban fogsz a későbbiekben is fejlődni, hiszen a pontos és tudatos alapok előfeltételei a későbbi bonyolultabb manőverek elsajátításának!

Ha rövid idő alatt jó szörfös akarsz lenni, ne késlekedj, jelentkezz most: www.surfen.hu

Ha nem szeretnéd, hogy a tanfolyam, illetve a későbbi szörfözések alkalmával párod, a családod a parton unatkozzon miközben Te a habokat szeled, - amennyiben ők is kedvet éreznek a szörfözéshez - hozd el őket is!

Így már a családi kedvezményt is igénybe vehetitek, nem is beszélve az együttes program és tanulás élményeiről!!!


Iskolánkat, és elérhetőségeinket itt találod: www.surfen.hu

A tanfolyamokkal kapcsolatban további információért, mint árak, tanfolyam felépítés, stb. látogass el a szörf tanfolyam oldalunkra, ahol részletesen megismerkedhetsz a szörfiskola szörftanfolyam kínálatával,illetve a szörfoktatás menetével.

Amennyiben gyermekeidet is szeretnéd megismertetni ezzel az izgalmas sportággal, bővebb infót a szörftanfolyam gyerekeknek oldalunkon találsz.

Kérdéseidre szívesen válaszolunk akár telefonon is, hívd a 06 20 9467 515 -ös számot!


Szörfös üdvözlettel:Károly Attila