Liget Weekend Slalom Classic 2022 / II


2022.08.01

Az idei szezon hálistennek eddig, a hazai környezethez képest egész szelesre sikerült, és idén már második alkalommal tudtunk bóják kerülgetésével játszani, versengeni egymással. Már alig várjuk a következő alkalmat! Hogy a beszámoló hitelesebb legyen, olvasd el néhány résztvevő véleményét! Szeretnél legközelebb Te is jönni? Figyeld a híreket!

Pfeifer Norbert: Korábban nem vettem részt hasonlóban, jó volt ennyi szörföst látni a vízen, valamint együtt csúszni velük. Jó hangulata volt az egésznek.

Ficsor Zsolt: Nekem a rajt meg a rajtvonal előtti gyülekezések meg közben a beszélgetesek az előző kanyar történéseiről voltak a legjobbak.
Igazi sport-közössegi hangulat volt ! győzelem ujjal mutatva ikon, 100 aláhúzva ikon, hangloose ikon

Soma: qva jo volt!  fingerscrossed ikon, hangloose ikon, kis hullámszörfös ikon.Klinda Peti: Bár nem lehet mindig karácsony, de jó lenne minden vasárnapot így tölteni.. Vagy legalább minden másodikat!

Gundy Ricsi: Csodás idő! Nagyszerű emberek. Felejthetetlen menetek. Jövő szombat ugyanez kis cuccal!

Traby (Sinka Zoli): Becsületes, sportszerű öröm-versenyzés volt.! :p, :p, Szivecskés szemes szmájli x2, thumbs up ikon x2, győzelem ujjal mutatva ikon x2
Szerintem sokat lehet tanulni, ha van egy-egy kijelölt célpont amit meg kell kerülni, mert így nem csak " megyünk egy irányba", hanem oda kell figyelni a magasság vesztésre, a tempóra a szél irányára, a szél gyengülésére ,erősödére és ezekkel jól sáfárkodva kell a bóját venni, és magunkhoz mérten (meg persze a másikhoz akit kiszemeltünk magunk ellen tudásban) a lehető legjobb helyezés megcsípni :) aki ezeket végiggondolja az sokat tanulhat belőle.... mit rontott el, mit kell még gyakorolni... amik egy "normál" örömszörfözés közben nem jönnek elő és nincs rákényszerítve.... értenzi? :)Várföldi Robi: Köszi srácok, nekem isteni élmény volt. A két dobogós futamon meg tömör gyönyör. :-) De ami igazán tetszett, az a fieszta hangulat volt, kezdve ott, hogy 8:00-kor reggel már ment a logisztikázás a parkolóhelyekért. Folyt.köv - remélem?

Peresa Balint: Jó idő, napsütés, remek társaság, ez még szél nélkül is egy igen jó nap lett volna, de az hogy így fújt és mindenki versenylázban égett már korán reggel, egyszerűen parádés volt! Ennél többet nem is kívánhat egy fejlődni akaró amatőr szörfös! Számomra mindig izgalmasabb, ha van egy pálya amin menni kell, mint az hogy épp arra megyünk amerre a szél fúj, így van előtted egy cél amit teljesíteni kell, sokkal többet gyakoroljuk a fordulókat, feszegetjük a saját határainkat, 110%on pörgünk és mindig van előtted valaki akit utól kell érni (Matto neked elég uncsi lehet) Nem mellesleg a már amúgy is nagyon jó Ligeti szörfös társaságot is sokkal jobban összekovácsolja egy ilyen eseményre való készülődés, majd az utána következő sztorizgatás! Nagy köszönet mindenkinek aki jelen volt!

Matto: Fülig érő szájak, tombol az adrenalin, a versenyszellem, mintha mindenki játszótéren lenne! Én már csak így akarok szörfözni! (Kivéve persze, ha a szlalom cucc már nem élvezetes, és lehet ugrálni.. )Végre egy verseny, amikor bárkinek van esélye a második vagy a harmadik helyre :)) Ha kicsit is sajnálod, hogy erről lemaradtál, akkor készülj a következő szeles hétvégére!

Kápolnás Attila
Én eleve a társaság miatt járok ligetre. Összetartó és befogadó közösség sok barátságos, közvetlen emberrel. Az elmúlt évek szörfös felvonulásairól sajnos csak utólag szereztem tudomást, ezért most különösen nagy öröm volt, hogy ezen a két "versenyen" részt tudtam venni.
Sporttársakkal beszélgetve néha azt hallom, hogy nem szeretik a "tömeget a vízen". Persze van az a szitu amikor már zavaró tud lenni a túl nagy forgalom, de azt hiszem azok a legjobb pillanatok amikor a szembejövő kolléga kurjant egyet jelezve, hogy ez most qrva jó és te pontosan tudod, hogy mire gondol. Szóval szörfözni egyedül is marha jó, de a közösségi élmény még erre is rá tud pakolni.
Remélem hétvégén újra találkozunk srácok!

A fotókat itt találod >>

Köszönet minden résztvevőnek, de különösen:

Soma, aki kivitte és behozta a bójákat, legközelebb még a walkie-talkie-t is kölcsönadja
Csiszér Csabi, aki elhozta a bójákat az Magyar Szörf Akadémia-tól (Nekik is nagy köszönet)
A Surf&More szörfiskola lelkes segítőinek, a zászlólengetésért, és a fotókért


Cimkék

slalom    

Hozzászólások

Hozzászólok - +

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.
60951
Írd ide az ellenörző számot:

Kiemelt ajánlataink

NeilPryde Nexus

69 000 Ft

84 000 Ft

NeilPryde Nexus
F2 Shift

89 000 Ft

149 000 Ft

F2 Shift
Mystic Star 5/3 backzip

69 000 Ft

86 490 Ft

Mystic Star 5/3 backzip
Tiki Impulse

155 000 - 158 000 Ft

Tiki Impulse
O´Neill neoprene

33 000 - 39 900 Ft

O´Neill neoprene
Neilpryde Nexus lady

69 000 Ft

84 000 Ft

Neilpryde Nexus lady
Ascan Jibe

12 900 Ft

Ascan Jibe
Tiki Trainer rig

145 000 - 159 000 Ft

155 000 - 169 900 Ft

Tiki Trainer rig
Prolimit Slider

23 000 Ft

29 000 Ft

Prolimit Slider
Severne Convert 2021

164 000 - 185 000 Ft

196 000 - 221 000 Ft

Severne Convert 2021
Gaastra Hybrid 2021

148 000 - 199 000 Ft

214 000 - 259 000 Ft

Gaastra Hybrid 2021