Cikkek


Below the Surface - megjelent, már kapható

2013.11.15

Az utóbbi idők legaktívabb windsurf-film producere, André Paskowski utolsó filmje. A film főszereplője a korábbi wave világbajnok Victor Fernandez és barátai, a freestyle legenda Gollito Estredo, a friss wave-és korábbi freestyle világbajnok Marcilio Browne, a német wave specialista Klaas Voget, és a nagyon fiatal, radikális rider, Alessio Stillrich.

"He wanted to go Below the Surface"

A film producere, André Paskowski utolsó évében az életet már nem időben, hanem pillanatokban, érzésekben és érzelmekben mérte, ezt szeretné számunkra átadni utolsó művében. Szeretné, hogy a film megnézésével kedvet kapj arra, hogy felállj, törj ki a hétköznapokból, utazz, keresd a szelet, a hullámokat, és mindenek előtt keresd az élet különleges pillanatait...

Victor Fernandez

A spanyol wave guru ugrásokban és hullámlovaglásban is a világ legjobbjai közé tartozik. 2010-ben világbajnok lett, 2012-ben a második helyet szerezte meg.

Pozo Izquierdo

A világ legkomolyabb ugró-helyén André a következő utasítást adta a felvételt készítő csapatnak: a helikopter szálljon maximálisan közel a vízhez. Ha közel repült a vízhez, szólj rá, hogy repüljön még közelebb.. A helikopter vezetője meg is tette amire kérték, Alessio és Victor a helikoptertől pár méterre forgatták a manővereket.

Alessio Stillrich

A 18 éves spanyol Gran Canárián él, 9 éves kora óta szörfözik. A világ legszelesebb spotján, Pozo Izquierdon fejleszti a tudását szinte minden nap, a világ legjobb szörfösei társaságában. Óriási backloopjaival, precíz pushloopjaival már nem csak egy ifi szörfös, akire egyszer majd figyelni kell. Alessio 18 évesen már kapott egy teljes epizódot egy komoly szörfös videóban.

Klaas Voget

Német wave-specialista, az európai wave viszonyok egyik legnagyobb ismerője, Victor Fernandez egyik legjobb barátja. Számtalanszor bekerült a PWA top 10 wave-szörföse közé, általában Chilében és Dél-afrikában vészeli át a telet.

Hétvége norvégiában

Klaas Voget és André Paskowski Hamburgból nekivágott a jó szelet és hullámokat ígérő Norvég tengerpartnak. Tiszta, árboc-magas északi-tengeri hullámok, gyönyörű tájak, autentikus arcok, egy teljesen más világ, mindez csupán néhány óra kompozás és autózás után. A jó időnek köszönhetően az egész epizódot sikerült felvenni 1 nap alatt.

A mekka

Maui / Hawaii, Északi part: általában tökéletes hullámok, és stabil szél várja az ide utazó szörfösöket. A csapatnak ezúttal mégsem volt szerencséje, az első napokban nem voltak megfelelőek a viszonyok, egy vihar is végigfújt a sziget fölött, ami Ho′okipán lehetetlenné tette a szörfözést. Pár nappal később, Victor Fernandez érkezésekor pedig elállt a szél, majdnem 3 hétig nem fújt semmi. Hullámlovaglás, SUP, és túrázás a sziget egyéb részein - ez volt a program a szélcsendes napokon. Bár André eddig már négyszer járt a szigeten, csak most fedezte fel igazán annak szépségeit.. 3 hét után a szél visszatért, Andrénak utaznia kellett, Sebastian Dörr vette át a filmezési feladatokat. Marcilio és Victor segítségével látványos epizódot sikerült Mauiról is összeállítani.

Marcilio Browne

..becenevén Brawzinho a világ egyik legjobb wave szörföse, különösen starboard környezetben. Erőt sugárzó manővereivel 2007-ben PWA freestyle világbajnoki címet szerzett. Később beleszeretett a hullámokba, felhagyott a freestyle versenyzéssel, de a stílust áttette a hullámok közé. A film forgatásakor még nem lehetett tudni, most viszont már tény, hogy a Ho′okipán megrendezett Aloha classic versenyen elért előkelő helyezésével megszerezte a 2013-as wave világbajnoki címet is!

Gollito Estredo

Az 5-szörös PWA Freestyle világbajnok radikális stílusát mindenki ismeri. Gollito egy szegény családból származik, Isla Margatián / El Yaque-n nevelkedett, nemrég Adicoraba, a venezuelai "szárazföldre" költözött.

Nincsenek utak, nincs stressz..

Képzelj el egy helyet, ahova nem vezetnek utak, hiszen az egész terület egy természetvédelmi terület, ahol mezítláb mászkálsz a homokos tengerparton, és minden nap fúj a szél. Ez Jericoacoara, Brazília. Gollito Estredo bemutatja, hogy számára nem létezik lehetetlen.

Megérkezett swell

A csapat két hetet töltött a perui kis halászfaluban, Lobitiosban. A világ legjobb ételein, vad tájain és a barátságos helyieken kívül még egy nagyon izgalmas jelenség vonzotta ide a kis csapatot: a tökéletes formájú homokpadoknak köszönhetően kitűnő hullámok törnek a halászfalu közelében. Általában.. A csapat két hetet várt és mégis semmi.. Aztán a hazaút napjára megérkezett a várva-várt swell. A csapat nem tehetett mást; új repülőjegyeket vett egy későbbi időpontra. A beígért hullámok megérkeztek, a csapat nem hitt a szemének, az epizódot végignézve te sem fogsz!

André Paskowski és a kis csapata kitett magáért. A videót nézve nem fogsz tudni felállni a fotelből..


A Below the Surface megvásárolható

webshopunkból >>


Pro arboctalp

Cimkék

Hozzászólások

Hozzászólok - +

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.
41953
Írd ide az ellenörző számot:

Kiemelt ajánlataink

Ascan Style Black

48 900 Ft

54 000 Ft

CAAS C75 RDM

81 000 - 115 000 Ft

84 000 - 115 000 Ft

RRD Firewing MK5

135 000 - 179 000 Ft

283 000 - 349 000 Ft

RRD Fahrenheit 6/4

99 000 - 129 000 Ft

182 000 - 199 000 Ft

Ascan Jibe

12 900 Ft

Prolimit Slider

23 000 Ft

29 000 Ft

Ascan leash

8 990 Ft

RRD The stark v3

29 000 Ft

44 000 Ft

CAAS C75 RDM

81 000 - 115 000 Ft

84 000 - 115 000 Ft