RRD Mr t9 Bum

Szörfiskolák

Surf&More szörfiskola

Kellemes hangulatú szörfiskola a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton!

Sharky Vízi sport Iskola - Vonyarcvashegy

Iskolánk hatodik szezonját kezdi az idén 2011-ben Vonyarcvashegyen a Lidó strandon, a már jól megszokott színvonalas oktatással,és minõségi eszközökkel. Tanfolyamainkat az Osztrák Szörfszövetség (VÖWS) által kiképzett oktatóink vezetik a legmodernebb felszerelésekkel.

Partivilla Surf Center

A Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt.

No.1 a Velencei-tavon: Surfcore szörfbázis és shop

Tép a szél kinn és a dög meleg irodában ücsörögve ábrándozol, hogy épp hasítasz a vízen, de tudod, hogy esélyed és időd sincs levergődni a Balatonhoz a tömött autópályán?
A megoldást nálunk találod: megnyílt az első Szörfbázis Agárdon!!

SurfGuru Windsurf Oktatási Centrum - Balatonkenese

Oktatás, gyermek táborok, bérlési lehetőség egész nyáron. Hatékony oktatási tematikánkkal már az első órán garantáljuk a sikerélményt! Sikeres oktatói munkánk hátterében több mint 10 éves oktatási tapasztalat és a folyamatosan bővülő speciális eszközparkunk áll.

Viharsarok katamarán és szörf iskola

Vitorlás iskolánk 2010 óta működik Balatonföldváron a Keleti strandon, a Balaton egyik legszebb pontján. Célunk, hogy minél több embernek adhassuk át a vízisportok iránt érzett szenvedélyünket, elsősorban a szeles sportokra koncentrálva.

SURF PRO CENTER windsurf iskola

Szörfiskolánk és vízi sportszer kölcsönzőnk Balatonfüreden a Hotel Uni területén, kitűnő infrastruktúra mellett, kellemes környezetben várja a vízi sportok szerelmeseit.

Marton András - Szörfoktató

Tanulj meg szörfözni akár 2óra alatt Marton András többszörös Magyar Freestyle Szörf bajnoktól! Egyénre szabott magánórák Balatonfűzfőn, illetve szabadon választott helyszíneken a Balaton Keleti medencéjében.

Wasserstart sportkör Balatonföldvár

Szörftáborral, szörf- és vitorlás tanfolyamokkal, valamint katamaránnal várjuk sporttársainkat és a vízkedvelőket. Lehetőség van továbbá a Sportkör telephelyénél történő szállásfoglalásra, családi vagy baráti vitorlástúrák, illetve biciklitúrák szervezésére is.

Magyar Szörf Akadémia

Magyarország legnevesebb szörfiskolája, a Magyar Szörf Akadémia idén is meghirdeti nyári szörftáborait.

Balatonfenyvesi Szörfiskola

Idén a 17. szezonját kezdi a Balatonfenyvesi Kite- és Windsurf Iskola. Mint minden évben, idén is május 25.-től szeptember 15. -ig, naponta 10 és 18 óra között várjuk a kite- és windsurf-tanfolyamaink iránt érdeklődőket