Szerintunk a legjobb szorfiskola 1.

Szörfiskolák

Surf&More szörfiskola

Kellemes hangulatú szörfiskola a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton!

Partivilla Surf Center

A Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt.

SURF PRO CENTER windsurf iskola

Szörfiskolánk és vízi sportszer kölcsönzőnk Balatonfüreden a Hotel Uni területén, kitűnő infrastruktúra mellett, kellemes környezetben várja a vízi sportok szerelmeseit.

Viharsarok katamarán és szörf iskola

Vitorlás iskolánk 2010 óta működik Balatonföldváron a Keleti strandon, a Balaton egyik legszebb pontján. Célunk, hogy minél több embernek adhassuk át a vízisportok iránt érzett szenvedélyünket, elsősorban a szeles sportokra koncentrálva.

Balatonfenyvesi Szörfiskola

Idén a 17. szezonját kezdi a Balatonfenyvesi Kite- és Windsurf Iskola. Mint minden évben, idén is május 25.-től szeptember 15. -ig, naponta 10 és 18 óra között várjuk a kite- és windsurf-tanfolyamaink iránt érdeklődőket

Wasserstart sportkör Balatonföldvár

Szörftáborral, szörf- és vitorlás tanfolyamokkal, valamint katamaránnal várjuk sporttársainkat és a vízkedvelőket. Lehetőség van továbbá a Sportkör telephelyénél történő szállásfoglalásra, családi vagy baráti vitorlástúrák, illetve biciklitúrák szervezésére is.

Marton András - Szörfoktató

Tanulj meg szörfözni akár 2óra alatt Marton András többszörös Magyar Freestyle Szörf bajnoktól! Egyénre szabott magánórák Balatonfűzfőn, illetve szabadon választott helyszíneken a Balaton Keleti medencéjében.

SurfGuru Windsurf Oktatási Centrum - Balatonkenese

Oktatás, gyermek táborok, bérlési lehetőség egész nyáron. Hatékony oktatási tematikánkkal már az első órán garantáljuk a sikerélményt! Sikeres oktatói munkánk hátterében több mint 10 éves oktatási tapasztalat és a folyamatosan bővülő speciális eszközparkunk áll.

No.1 a Velencei-tavon: Surfcore szörfbázis és shop

Tép a szél kinn és a dög meleg irodában ücsörögve ábrándozol, hogy épp hasítasz a vízen, de tudod, hogy esélyed és időd sincs levergődni a Balatonhoz a tömött autópályán?
A megoldást nálunk találod: megnyílt az első Szörfbázis Agárdon!!

Magyar Szörf Akadémia

Magyarország legnevesebb szörfiskolája, a Magyar Szörf Akadémia idén is meghirdeti nyári szörftáborait.

Sharky Vízi sport Iskola - Vonyarcvashegy

Iskolánk hatodik szezonját kezdi az idén 2011-ben Vonyarcvashegyen a Lidó strandon, a már jól megszokott színvonalas oktatással,és minõségi eszközökkel. Tanfolyamainkat az Osztrák Szörfszövetség (VÖWS) által kiképzett oktatóink vezetik a legmodernebb felszerelésekkel.