RRD c80 RDM mast

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Itt az idő, hogy lecseréld a régi neopréned!!

2016.09.08
0 Komment

Eljött az ősz, és bár még meleg van, a hidegfrontok már sokat hűthetnek a levegőn és a vízen, ideje időben felkészülni a vacogás-mentes szörfözés érdekében. Cseréld le a lyukas régi neoprened, nagyon kedvező ajánlatokkal várunk!

Tovább

RDM 2 SDM - akció: cseréld le az árbocod SDM-ről RDM-re!

2016.08.15
0 Komment

Itt az idő, hogy lecseréld te is az SDM árbocodat, most beszámítjuk az új árába a régi SDM árbocodat- és akár a hosszabbítódat is.

Tovább

MasterCard Premium WindSUP Ajánlat

2016.07.29
0 Komment

A MasterCard Premium Selection program keretében Ön bármilyen WindSUP deszka vásárlása esetén egy evezőt kap ajándékba, 20.000 Ft értékben.

Tovább

Szörfös-barát mentőmellények érkeztek!

2016.05.18

Megérkeztek a szörfös-barát mentőmellények, széles a választék, vannak méretek, és verhetetlen az ár!

Tovább

Tavaszi neoprene akciók a Windsurfing.hu -n

2016.04.21
0 Komment

Ne hagyd ki a legjobb tavaszi szeleket! Jó neoprene ruhával és tartozékokkal felszerelkezve már szörfözésre tökéletes a hőmérséklet!

Tovább

SUP kiárusítás - téli árak!

2016.02.29
0 Komment

Végre lassan véget ér a tél! Szerezd be legjobb a nyári szélcsendes - gyenge szeles játékszerek egyikét most, és így egy rakás pénzt spórolsz magadnak :). A SUP eszközökhöz a nyári áraknál jóval kedvezőbb áron juthatsz most hozzá, a készletek szűkösek, ne halaszd sokáig a döntést!

Tovább

Prolimit Neoprene - technikai ruházat, téli akciós árak

2016.01.15
0 Komment

Egy prolimit neoprene ruhában számos technikai trükköt bevetnek annak érdekében, hogy egyszerre melegen is tartson, de szabad mozgást is biztosítson a ruha.

Tovább

Karácsonyi ajándék-ötletek szörfösöknek

2015.12.03
0 Komment

Ajándék-tippek szörfösöknek, minden árfekvésben! Egyedi újrahasznosított szörfvitorlából készített pénztárcák, laptop-tartók, akciós neoprének, kiegészítők, nyakláncok, könyvek, DVD-k..

Tovább