Ducktack

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Újabb SUP márka érkezett: STX

2017.06.11

Újabb, kiváló ár-értékkel rendelkező felfújható SUP-ok érkeztek! Az STX márka SUP kínálatában windszörfözésre alkalmas WINDSUPok is vannak. Dupla-fal, tartós kialakítás, dropstitch technológia.

Tovább

EPOXY merev SUP-ok, verhetetlen áron!

2017.06.02

Merev Epoxy-carbon-bamboo supok verhetetlen áron, széles választékban! A legjobb menetteljesítmények, tényleg kihagyhatatlan áron, szállítás rövid határidővel!

Tovább

Best Buy ajánlat - Megérkeztek a MOJO windSUP és SUP deszkák!

2017.05.13
0 Komment

Megérkeztek a várva-várt Mojo WindSUP és SUP deszkák. A prémium-kategóriás, dupla-falú, dropstitch technológiával készült SUP deszkák a konkurenciához képest nagyon kedvező áron kaphatók

Tovább

Februári verhetetlen ajánlataink

2017.02.05
0 Komment

Összeválogattunk néhányat webshopunk legjobb - és egyben verhetetlen ajánlatai közül. Az akciók a készlet erejéig, és bizonyos esetekben csak február végéig érvényesek.

Tovább

RRD vitorla és árboc akció: 40-50% árengedmény

2016.12.30
0 Komment

Végre itt a tél, és a lehető legolcsóbban vásárolhatsz RRD vitorlákat, árbocokat! Vedd meg az új cuccot a következő szezonra akár 50% árengedménnyel, de ne várj túl sokáig, az akció csak a limitált készlet erejéig érvényes!

Tovább

Karácsonyi ajándék-ötletek szörfösöknek!

2016.12.03
0 Komment

Szörfös családtagnak, barátnak, ismerősnek nem ér csokit, zoknit, italt adni ajándékba! Az alábbi ajándék-ötletek közül szemezgetve viszont biztosan nem fogsz mellé!

Tovább

ReSailCle pénztárcák - akár -50%!

2016.11.05
0 Komment

Szörf vitorlából újrahasznosított pénztárcák akár 50% kedvezménnyel!

Tovább

Vastag cipő, kesztyű, csuklya akció - szörfözz hidegben is!

2016.10.22
0 Komment

Ne hagyd ki az őszi szeleket, csak azért mert egy kicsit hidegebb van! Segítünk, ahol tudunk: vastagabb, akciós neoprene cipők érkeztek, és igen-igen széles az akciós kesztyű választékunk is!

Tovább