ReSailCle akció - 50%

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Prolimit Neoprene - technikai ruházat, téli akciós árak

Prolimit Neoprene - technikai ruházat, téli akciós árak

Egy prolimit neoprene ruhában számos technikai trükköt bevetnek annak érdekében, hogy egyszerre melegen is tartson, de szabad mozgást is biztosítson a ruha. Elasztikus alapanyagok, vízlepergető felületek, hőszigetelés, a víz-bejutását megakadályozó kialakítás, kényelmes, ergonómikus kialakítás.

Minden hosszú neoprene ruha akciós áron, február 15.-ig és a készlet erejéig, a windsurfing.hu webshopban!

Férfi hosszú neoprének / Női hosszú neoprének

Videó a Prolimit Fusion FTP megoldásairól

 

A Prolimit megoldásai egy Fusion ruhában

Víz-kivezetések
A boka feletti tépőzár használatával minimálisra csökkenthető a víz bejutása a lábszáron keresztül. Ha a bejutott víz levezetése viszont nem megoldott, a víz a lábszáraknál összegyűlik. Ezt a feladatot oldják meg a lábszárak felett található víz-kivezető szelepek.
Thougpadz
Tartós, hosszú-élettartamú térd-kialakítások.
Ragasztott, és blindstitch varrással készült
A triplán ragasztott panelek egy speciális rejtett módszerrel összevarrásra kerülnek. A varrás lyukai rejtettek, ezért a víz nem tud bejutni az illesztéseknél. Minden szál a végeknél egy szalaggal van lezárva.
Zodiac felület
A ruha belső részén található komfortos, száraz felület. A Zodiac felület beszívja a nedvességet (izzadságot) a mélyebb rétegeibe, a külső rétegek pedig száraznak érződik.

Airflex 550
A Prolimit által kifeljlesztett neoprene, 550% rugalmassággal. Hihetetlen rugalmasság, maximális mozgásszabadságot biztosít. A legnagyobb rugalmasságot igénylő területeken ez az anyag került felhasználásra.

Velcro láb-zárak
A láb-nyílásokon található velcro tépőzáras összeszorítási lehetőség. Csökkenti a bejutó vizet, opcionális, a tépőzár levehető.
 
Fitted Collar
A Prolimit a gallér kialakítást maximálisan kényelmesre tervezte. Könnyen felismerhető az U-alakú formájáról, mely csökkenti a nyakra nehezedő nyomást. A felhasznált anyagok maximálisan rugalmasak, és a gallér feszessége a velcro-zárnak köszönhetően állítható is.
Fused Technology
A ruha szélein a neoprene egyes helyeken le van forrasztva, aminek köszönhetően a végződések puhábbak, kényelmesebbek és tartósabbak lettek. Ezt a technológiát elsősorban a galléroknál alkalmazzák.
Vízálló kar-nyílások
A vízzáró kar-nyílások csökkentik a bejutó víz mennyiséget.
Kulcstartó zseb
A lábszáron található zsebben egy elasztikus zsinór segítségével biztonságosan elrejtheted a kulcsodat.
Vízlepergető borítás
A szél hatására a hőérzet sokat romlik (windchill). A víz lepergetésével csökken a windchill-hatás (nem marad a víz a ruhán, ami a párolgásával hűtene).
A Prolimit a double-lined ruháinak külső felületén kiváló víz-lepergető tulajdonsággal bíró anyagokat alkalmaz.
FTP varrások
Az FTM (fluid taping method) segítségével a háromszorosan ragasztott varrások még egy külső, szélesebb neoprene zárral is le vannak takarva. Az FTM erőssége, hogy tartós, és még jobban véd a víz bejutása ellen.
Windchill optimized
Gumis mesh anyag a mellkasnál és a hátnál, melyről azonnal lepereg a víz
Waterblock
Víz-bejutást gátló rendszer: a víz bejutását a ruha hátán található - a nyakon is átbújtatható elasztikus panel akadályozza meg.

Szeretnéd a ruhát vásárlás előtt felpróbálni?

A Windsurfing.hu e-boltjában kapható áruk természetesen megtekinthetők és felpróbálhatók. Amennyiben ilyen igény merülne fel, küldj egy megrendelést és a "szállítás módja" pontban a "személyes átvétel, vagy a telefonos egyeztetés" - opciót válaszd ki! Mi felvesszük veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett!

Raktárunk / boltunk címe: 1164 Bp. Szabadföld út 66.
Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, esetleg a terméket megnéznéd élőben, felpróbálnád, itt megteheted.
Nyitvatartás időpont egyeztetés szerint: matto@windsurfing.hu vagy 06 20 496 4656

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


65760

Írd ide az ellenörző számot: