RRD c80 RDM mast

Windsurf

Technikai ruházat

Mentőmellény Öszes termék F2 Prolimit SideOn

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Válassz márkát:
Találatok megjelenítése:

Prolimit Slider Vest félig párnázott

A félig párnázott mellény - hátul nagy felületen nincs párnázás a deréktrapézzal való használat érdekében - minden sportra nagyon kellemes viseletet és védelmet nyújt . Az elején található zipzár könnyű felvételt biztosít. Szeparált párnázott paneljei között remekül nyúlik, így nagyon kényelmes a viselése. Teljes felületében neoprene.

Rendelhető méretek: s

Régi ár: 19 000 Ft     Ár: 17 000 Ft

Prolimit Slider Vest félig párnázott 2016

Testhez álló mentőmellény Kite, wakeboard és windsurfre az egyik legjobb megoldás. Első zippzár, hátul csak félig párnázott, így deréktrapézzal együtt is kényelmes viselet. Elasztikus neoprene, teljesen testhezálló design, nem zavar a mozgásban és nem csúszik fel. Véd az ütések ellen is, és neoprene alapanyagának köszönhetően még melegen is tart.

Rendelhető méretek: L / M / S / XL / XS

Régi ár: 24 000 Ft     Ár: 19 000 Ft

Prolimit Stretch vest half padded félig párnázott

Félig párnázott impactos mellény flexibilis neoprene alapanyaggal. Ideális kite-osoknak és szörfösöknek egyaránt. A hátsó elvékonyított rész miatt kompatibilis a deréktrapézzal is.

Rendelhető méretek: L / L / M / M / S / XL / XL

Régi ár: 25 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Prolimit Stretch vest plane blue teljesen párnázott

Teljesen párnázott multifunkcionális mellény, minden vízi sportra alkalmas. Szeparált párnázott paneljei között remekül nyúlik, így nagyon kényelmes a viselése. Teljes felületében neoprene.

Rendelhető méretek: L / XL

Régi ár: 29 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Prolimit Slider Vest teljesen párnázott

A teljes felületén párnázott mellény minden sportra nagyon kellemes viseletet és védelmet nyújt . Az elején található zipzár könnyű felvételt biztosít. Szeparált párnázott paneljei között remekül nyúlik, így nagyon kényelmes a viselése. Teljes felületében neoprene.

Rendelhető méretek: L / M / S / XS

Régi ár: 19 000 Ft     Ár: 15 000 Ft

SideOn impact vest mentőmellény

Kínálatunk leginkább szörfös-barát darabja. Neoprén alapú mentőmellény amely megfelelő védelmet biztosít, kényelemes viselet deréktrapézzal is, garantáltan nem csúszik fel, kifejezetten szörfözésre és kiteozásra tervezték. Zippzárja oldalt található, megkönnyíti a felvételt és a levételt is, míg nem foglalja a helyet a felhajtóerőt biztosító panelektől.

Rendelhető méretek: M / S / XS

Régi ár: 29 900 Ft     Ár: 19 900 Ft

Prolimit A-Frame vest

Testhez álló mentőmellény Kite, wakeboard és windsurfre. Rövid hátsó zippzár, mely megkönnyíti a felvételt. Elasztikus neoprene, teljesen testhezálló design, nem zavar a mozgásban és nem csúszik fel. Véd az ütések ellen is, és neoprene alapanyagának köszönhetően még melegen is tart.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 32 000 Ft     Ár: 21 000 Ft

Prolimit Stretch vest Logo

Testhez álló mentőmellény Kite, wakeboard és windsurfre. Elasztikus neoprene, teljesen testhezálló design, nem zavar a mozgásban és nem csúszik fel. Véd az ütések ellen is, és neoprene alapanyagának köszönhetően még melegen is tart.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Régi ár: 29 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Prolimit weight-crash vest

A szlalom és freeride szörfösök kedvenc mellénye. Teljes külső felülete lined neoprene, ami a mellényen végigfutó övvel együtt hatékonyan megakadályozza a felcsúszást. A lined neoprene felület nem csak flexibilitást biztosít, hanem kényelmes is, véd az ütésektől, esésektől, és melegít is. A mellény első és hátsó részén is zippzáros zsebek találhatók.

Rendelhető méretek: M / S

Régi ár: 29 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

F2 Speed vest mentőmellény

Szabad mozgás, mégis megfelelő méretű felhajtóerő. Nagy zsebek, kényelmes, neoprene konstrukció, nagy velcro neoprene öv a rögzítés és a felcsúszás-mentesség érdekében.

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 28 000 Ft     Ár: 19 000 Ft

Pro Limit floatation vest Freeride

Nemzetközileg elfogadott CE engedéllyel ellátott mentőmellény, megnövelt felhajtóerővel ellátott béléssel. Nagy hónaljkivágással a dörzsölődés elkerülésére. A zipzár alsó részénél hagytak helyet a trapézkampónak is. Ideális a legtöbb vízi sportra, mint például vitorlázás, rafting, szörf vagy kite. 1 csattal rögzíthető.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 22 000 Ft     Ár: 14 900 Ft

Prolimit flotation vest freeride waist mentőmellény

Nemzetközileg elfogadott CE engedéllyel ellátott mentőmellény, megnövelt felhajtóerővel ellátott béléssel. Nagy hónaljkivágással a dörzsölődés elkerülésére. A zipzár alsó részénél hagytak helyet a trapézkampónak is. Ideális a legtöbb vízi sportra, mint például vitorlázás, rafting, szörf vagy kite. 2 csattal rögzíthető, a mentőmellényen belül még egy neoprén öv is segít a felcsúszás ellen.

Rendelhető méretek: L / M / S / XL / XS

Régi ár: 22 000 Ft     Ár: 15 900 Ft

Side On mentőmellény

Oldalsó zippzáras, kétoldalt dupla gurtnis állítási lehetőség. A mentőmellény viszonylag nagy felhajtóerővel rendelkezik, de nem nyúlik le egészen a derékig, ezért trapézzal is kényelmesen használható.

Rendelhető méretek: L / S / XS

Ár: 14 000 Ft