RRD c80 RDM mast

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Válassz márkát: méretet: vagy típust
Találatok megjelenítése:

Goya Carrera

Sprint - még a legjobb szörfösök sem tudnak lépést tartani veled. Volt idő, amikor csak a raceboardok készültek olyan konstrukcióban, amivel a Carrera készül. A Carrera név magáért beszél - kompromisszum mentes freeride deszka. A Carrera építésével a cél az volt, hogy a kiugróan magas sebesség-élményt ne csak a szlalom szörfösök élhessék át. A legprofibb carbon konstrukció, egy freeride deszkában - marad a könnyű kezelhetőség, viszont mindez szlalom tempóval párosítva!

Rendelhető méretek: 144 liter

Régi ár: 599 000 Ft     Ár: 295 000 Ft

Goya Volar

Full carbon freeride deszka - könnyű kezelhetőség, élvezetes windsurf deszka minden tudásszinten! Akár egyenesben, akár jibe-nál, a deszka stabilan siklik, nagyon komfortos, ami jól jön akkor, ha a szörfös a határon, végsebességgel akar száguldozni.  Full carbon konstrukció!!

Rendelhető méretek: 130 liter

Régi ár: 561 000 Ft     Ár: 325 000 Ft

Goya One Pro

A One Pro a Goya freemove sorozata. Kisebb méretben inkább wave, nagyobb méretben freemove / freeride felhasználásra tervezett deszkák. Minden méretben átlagon felüli manőverezhetőséget, könnyű felhasználhatóságot, nagy élvezetet kínál! A One gyors, fordulékony, könnyen manőverezhető minden környezetben, és minden felhasználási stílusban.

Rendelhető méretek: 144 liter

Régi ár: 460 000 Ft     Ár: 265 000 Ft