Prolimit Fusion

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Találatok megjelenítése:

Prolimit Mercury neoprene felső

A Prolimit legminőségibb neoprene anyagából, az ultra-kényelmes, ultra-elasztikus Airflex 550+-ből készült neoprene felső. Ez az anyag több mint 550%-os nyúlásra képes, ennek köszönhetően nem gátol a mozgásban. 2mm vastagság, flatlock konstrukci, jó megjelenés. A ruha alján hurok, mellyel csatlakoztatható a boardshorthoz a felcsúszás elkerülése érdekében.

Rendelhető méretek: L / M / xl

Régi ár: 31 000 Ft     Ár: 23 000 Ft

Helly Hansen Blackline neoprene felső

Kényelmes neoprene felső, mely a norvég nemzeti vitorlás-válogatott együttműködésével lett kifejlesztve. A Blackline neoprene felső mellkasa, és a kezek felső része kiváló vízlepergető mesh neopreneből készült, a legnagyobb felületen pedig ultra-elasztikus lined neoprene került felhasználásra. A 3 mm vastagság elegendő hőt biztosít a hidegebb napokon is. Flatlock varrások, illesztések a kényelemért és a tartósságért.

Rendelhető méretek: L / M / S / XL / XXL / XXXL

Régi ár: 25 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

NP Rise Neoprene felső

NP Rise 2mm-es neoprene felső, elasztikus, kényelmes anyagból

Rendelhető méretek: L / L / M / M / XL / XL / XXL

Régi ár: 29 900 Ft     Ár: 24 900 Ft

Quiksilver syncro 0,5mm neoprene felső

Teljes felületén 0,5 mm vastag neoprene felső, lycra helyett, illetve aláöltözőnek is kiváló. Elasztikus hyper stretch anyagból készült.

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 19 990 Ft     Ár: 14 900 Ft

Prolimit First Layer Heat

Ez a bolyhozott belsejű lycra egyszerre két funkciót is betölt:
- véd a káros napsugarak ellen, mint egy hagyományos lycra
- és a speciális belső kiképzésnek köszönhetően melegen is tart. Ez pont ideális hőmérsékletet jelent a nyári napokon is, de ez a lycra tökéletes aláöltöző is, mellyel még melegebbé tehető a neoprene ruhád a hideg őszi, téli napokon.

Rendelhető méretek: S

Ár: 11 000 Ft

O'neill thermo S/S polár lycra

Rövid ujjú thermo lycra, ami véd a nap káros sugarai ellen, és meleg hőérzetet biztosít. Hideg időben aláöltözőként is funkcionálhat neoprene ruha alá. Gyorsan szárad és komfortos viseletet biztosít. - SKIN CANCER FOUNDATION ajánlásával - a káros UV sugarak 99%-át megszűri - a védelem a lycra viselete teljes ideje alatt tart - prémium minőség - szörfösök által tervezett és tesztelt termék

Rendelhető méretek: l

Ár: 11 500 Ft

O'neill thermo L/S polár lycra

Hosszú ujjú thermo lycra, ami véd a nap káros sugarai ellen, és meleg hőérzetet biztosít. Hideg időben aláöltözőként is funkcionálhat neoprene ruha alá. Gyorsan szárad és komfortos viseletet biztosít. - SKIN CANCER FOUNDATION ajánlásával - a káros UV sugarak 99%-át megszűri - a védelem a lycra viselete teljes ideje alatt tart - prémium minőség - szörfösök által tervezett és tesztelt termék

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 14 190 Ft     Ár: 11 990 Ft