Lacrosse szélmérő

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

Prolimit Team Wave deréktrapéz 2015

A Teamwave egy igazi mestermunka. Igényes kidolgozás, minőségi anyagok, teljes mértékben ergonómikus kidolgozás. A Prolimit TeamWave trapéz a prolimit sorozat közepesen merev, és jelentősebb hát-támasztást biztosító trapéza. Az élek neoprene bevonattal vannak ellátva a kényelem érdekében. A trapéz rendelkezik egy belső övvel, ami még jobban biztosítja azt hogy az a helyén maradjon.

Rendelhető méretek: XL

Régi ár: 52 000 Ft     Ár: 30 000 Ft

Prolimit Team Wave deréktrapéz 2016

Minden részletében továbbfejlesztett deréktrapéz. Az alacsonyabb oldal-profil nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé. Az öntött forma nagy külső stabilitást eredményez, az öntözz neoprene párna és a belső hab-kialakítás a kényelmet biztosítja.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 66 000 Ft     Ár: 35 000 Ft

Prolimit Type-T deréktrapéz 2017

A Type-T a Prolimit teamriderek nagy részének kedvenc trapéza. Kényelmes, és flexibilis, mégis kiemelkedő támaszt biztosít a hátnak. A puha neoprene élek futnak végig az oldalán, átmenetet biztosítva az alacsony oldalfal és a magas profilú hátfal között. A trapéz így hosszú szörfözésekben is partner, miközben nem merev, teret hagy a kicsavart manővereknek is.

Rendelhető méretek: L / XL

Régi ár: 55 800 Ft     Ár: 34 000 Ft

Prolimit Hybrid deréktrapéz 2017

A prolimit sorozat legkönnyebb és leg-flexibilisebb trapéza. A laminált PU anyag és a belső Nylon öv nem szívja a vizet, így a trapéz nagyon könnyű marad, miközben biztosítja a prolimit trapézoktól megszokott hát-támaszt.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Régi ár: 46 000 Ft     Ár: 29 900 Ft