RRD c80 RDM mast

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Találatok megjelenítése:

RRD Energy deréktrapéz

Igényesen kidolgozott részletek, vastag, kényelmes neoprene borítás, borítás a trapézkampón, ergonómikus kidolgozás.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 27 500 Ft

RRD The Stark deréktrapéz

A The Stark egy flexibilisebb, puhább deréktrapéz, kiemelkedő mozgásszabadsággal. Kite-és Windsurf használatra is megfelel, leash-rögzítési lehetőség.

Rendelhető méretek: XL / XXL

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 25 000 Ft

RRD EQ-2 deréktrapéz

A klasszikus EQ trapéz utódja. Előre-formált, üvegszálas merevítések, trapézkampó-védő, gyorszár, neoprene élek, full-extrás megoldások.

Rendelhető méretek: L / L / M / XL

Régi ár: 59 000 Ft     Ár: 34 000 Ft

RRD Perfo2 deréktrapéz

Az RRD deréktrapéz sorozatának legnagyobb mozgás-szabadságot biztosító trapéza. Flexibilitás, kényelmes, sok neoprén felület, szép design. Gyors-zár, öntött eva belső rész, trapézkampó-burkolat, széles, elasztikus neoprén öv.

Rendelhető méretek: L / L

Régi ár: 42 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

Prolimit Fusion deréktrapéz

A Fusion harness kényelmes, öntött technológiával készült trapéz. Ideális választás azoknak is, akik szeretik, ha rendesen húz a vitorla, sokszor szörföznek kicsit túlvitorlázva is. A kampó mindkét oldalon dupla gurtni-kivezetéssel rögzített, így a kampóra nehezedő húzóerő nagyobb felületen, hatékonyabban oszlik el a trapéz felületén. A magasabb oldalfalaknak köszönhetően a bordákat is jobban védi esések esetén.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 49 900 Ft     Ár: 29 000 Ft

Prolimit Hybrid deréktrapéz

A Hybrid deréktrapéz könnyű é erős. A laminált PU anyag, és a belső Nylon öv nem szívja a vizet, ezért a trapéz nem csak szárazon könnyű. Előreformázott deréktrapéz, ergonómikus kialakítás. A prolimit trapéz-sorozatban ez a modell kiemelkedő mozgás-szabadságot biztosít. Prolimit gyorscsat megoldással.

Rendelhető méretek: L / M / S / XS

Régi ár: 35 900 Ft     Ár: 25 900 Ft

RRD Energy V3 deréktrapéz

Az Energy trapéz felső kategóriás deréktrapéz, minőségi anyagok felhasználása, precízen megoldott részletek biztosítják a kényelmet. A trapézkampó vastagon be van burkolva, mozgása minimális, ami tovább növeli a komfortot. Az Energy azoknak a szörfösöknek a legjobb választás, akik inkább egyenes testtartással szörföznek.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 55 000 Ft     Ár: 32 000 Ft

RRD E-Qlzr deréktrapéz

Minőségi deréktrapéz, kimagasló kényelen, neoprene öv, plusz neoprene szorító fülekkel, kényelmes és tartós DL neoprene élekkel. Öntött külső forma, EVA ergonómikus előre-formázott alak, dupla neoprene öv, gyorszáras kampó, nagy mozgásszabadság.

Rendelhető méretek: S / XS

Régi ár: 49 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

RRD Perfo deréktrapéz

Windsurf perfo trapéz: előre-formázott, a háthoz tökéletesen simuló dizájn, beépített, elasztikus övvel - a trapéz ezeknek köszönhetően nem csak kényelmes, hanem garantáltan a helyén is marad. A speciális kialakításnak köszönhetően soha nem fog fájni az oldalad. A trapéz ergonómikus kialakításának köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 32 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

RRD Skin trapéz

A SKIN trapéz a legvékonyabb és a legpuhább az rrd trapéz kollekcióból. Ennek a legkisebb a körvonala, tervezésekor a maximális mozgásszabadságot tartották szem előtt, úgy hogy a hát-támasztás mértéke még mindig kényelmes legyen. Öntött külső forma, EVA alapanyag, dupla neoprene öv, puha neoprene élek.

Rendelhető méretek: XL / XXL

Régi ár: 45 000 Ft     Ár: 29 900 Ft

Naish Pro Waist

A Naish Pro waist deréktrapéz kampója egy rejtett tokba húzható be. A masszív tok, mely közvetlen kapcsolatban van a trapéz hátsó paneljával, megakadályozza, hogy a kampó mozogjon. A húzóerő így a lehető leghatékonyabban oszlik el a háton. A trapézkampó gyorscsattal csatlakoztatható a gurtnihoz, s egy rövid mozdulattal behúzható a tokba.

Rendelhető méretek: M

Régi ár: 30 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Naish Elite Waist

A Naish Elite Waist deréktrapéz hasonló funkciókkal rendelkezik mint a Naish Pro seat deréktrapéz. A látványos külsőn túl a legnagyobb különbségek:

Rendelhető méretek: M

Régi ár: 30 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Naish Diamond Waist

A Naish Diamond deréktrapéz azoknak készült, akik könnyű, és nagy mozgásszabadságot adó trapézt keresnek. Előre formált belső biztosítja hogy a trapéz teljesen testhez álljon. A belső rész extra puha bevonattal van ellátva. Mintha plüss belsővel ellátott trapézzal siklanál!

Rendelhető méretek: M

Régi ár: 30 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

Prolimit Rookie gyerek deréktrapéz

A Grommet gyermekek számára tervezett deréktrapéz mind windszörf, mind kiteszörfözés számára tökéletesen alkalmas. Magas minőség az utánpótlás számára

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 22 000 Ft     Ár: 15 000 Ft