RRD dupla - tripla bag

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

RRD Energy deréktrapéz

Igényesen kidolgozott részletek, vastag, kényelmes neoprene borítás, borítás a trapézkampón, ergonómikus kidolgozás.

Rendelhető méretek: L / XL

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 27 500 Ft

RRD EQ-2 deréktrapéz

A klasszikus EQ trapéz utódja. Előre-formált, üvegszálas merevítések, trapézkampó-védő, gyorszár, neoprene élek, full-extrás megoldások.

Rendelhető méretek: L / L / M

Régi ár: 59 000 Ft     Ár: 34 000 Ft

RRD Perfo2 deréktrapéz

Az RRD deréktrapéz sorozatának legnagyobb mozgás-szabadságot biztosító trapéza. Flexibilitás, kényelmes, sok neoprén felület, szép design. Gyors-zár, öntött eva belső rész, trapézkampó-burkolat, széles, elasztikus neoprén öv.

Rendelhető méretek: L / L

Régi ár: 42 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

RRD Energy V3 deréktrapéz

Az Energy trapéz felső kategóriás deréktrapéz, minőségi anyagok felhasználása, precízen megoldott részletek biztosítják a kényelmet. A trapézkampó vastagon be van burkolva, mozgása minimális, ami tovább növeli a komfortot. Az Energy azoknak a szörfösöknek a legjobb választás, akik inkább egyenes testtartással szörföznek.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 55 000 Ft     Ár: 32 000 Ft

RRD The stark V3 trapéz kitesurfre is

All around kiteosok (és szörfösök) részére kezdőtől a haladó szintig mindenkinek ajánlott. Belül puha neoprén anyag biztosítja a kellemes, surlódás mentes maximum szabadságot. Egy nagyon puha és a bőrőn jól csúszó trapézról van szó.

Rendelhető méretek: L / M / XL / XXL

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 29 000 Ft

Prolimit Team Wave deréktrapéz 2015

A Teamwave egy igazi mestermunka. Igényes kidolgozás, minőségi anyagok, teljes mértékben ergonómikus kidolgozás. A Prolimit TeamWave trapéz a prolimit sorozat közepesen merev, és jelentősebb hát-támasztást biztosító trapéza. Az élek neoprene bevonattal vannak ellátva a kényelem érdekében. A trapéz rendelkezik egy belső övvel, ami még jobban biztosítja azt hogy az a helyén maradjon.

Rendelhető méretek: XL

Régi ár: 52 000 Ft     Ár: 30 000 Ft

Prolimit Team Wave deréktrapéz 2016

Minden részletében továbbfejlesztett deréktrapéz. Az alacsonyabb oldal-profil nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé. Az öntött forma nagy külső stabilitást eredményez, az öntözz neoprene párna és a belső hab-kialakítás a kényelmet biztosítja.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 66 000 Ft     Ár: 35 000 Ft

Prolimit Type-T deréktrapéz 2017

A Type-T a Prolimit teamriderek nagy részének kedvenc trapéza. Kényelmes, és flexibilis, mégis kiemelkedő támaszt biztosít a hátnak. A puha neoprene élek futnak végig az oldalán, átmenetet biztosítva az alacsony oldalfal és a magas profilú hátfal között. A trapéz így hosszú szörfözésekben is partner, miközben nem merev, teret hagy a kicsavart manővereknek is.

Rendelhető méretek: L / XL

Régi ár: 55 800 Ft     Ár: 34 000 Ft

Prolimit Hybrid deréktrapéz 2017

A prolimit sorozat legkönnyebb és leg-flexibilisebb trapéza. A laminált PU anyag és a belső Nylon öv nem szívja a vizet, így a trapéz nagyon könnyű marad, miközben biztosítja a prolimit trapézoktól megszokott hát-támaszt.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Régi ár: 46 000 Ft     Ár: 29 900 Ft

RRD E-Qlzr deréktrapéz

Minőségi deréktrapéz, kimagasló kényelen, neoprene öv, plusz neoprene szorító fülekkel, kényelmes és tartós DL neoprene élekkel. Öntött külső forma, EVA ergonómikus előre-formázott alak, dupla neoprene öv, gyorszáras kampó, nagy mozgásszabadság.

Rendelhető méretek: S / XS

Régi ár: 49 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

RRD Perfo deréktrapéz

Windsurf perfo trapéz: előre-formázott, a háthoz tökéletesen simuló dizájn, beépített, elasztikus övvel - a trapéz ezeknek köszönhetően nem csak kényelmes, hanem garantáltan a helyén is marad. A speciális kialakításnak köszönhetően soha nem fog fájni az oldalad. A trapéz ergonómikus kialakításának köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 32 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

RRD Skin trapéz

A SKIN trapéz a legvékonyabb és a legpuhább az rrd trapéz kollekcióból. Ennek a legkisebb a körvonala, tervezésekor a maximális mozgásszabadságot tartották szem előtt, úgy hogy a hát-támasztás mértéke még mindig kényelmes legyen. Öntött külső forma, EVA alapanyag, dupla neoprene öv, puha neoprene élek.

Rendelhető méretek: XL

Régi ár: 45 000 Ft     Ár: 29 900 Ft