Lacrosse szélmérő

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

Tekknosport carbon hosszabbító

Carbon RDM árbochosszabbító, pin (pöcsös) rendszerhez. Robosztus, erős carbon cső, 25mm-es állítási lehetőség, nagyméretű görgők, és elfordított csiga-tengely a könnyebb riggelés érdekében, verhetetlen akciós ár.

Rendelhető méretek: 30

Régi ár: 36 000 Ft     Ár: 29 900 Ft

Tekknosport RDM hosszabbító

RDM hosszíbbító, PIN rendszerű adapterrel. Erős alu cső, sok ráhagyás, így a legfelső állítással is jól használható. 25mm-es lépések, tartós konstrukció. Nagy görgők az adapter csiga-részén. 30 cm hossz.

Rendelhető méretek: 30

Ár: 12 000 Ft

Tekknosport SDM hosszabbító adapterrel

SDM alumínium(48 mm átmérő -standard) toldó 30 és 45 cm kivitelben. Tartós megoldások, 2,5 cm-nkénti állítás, akár 0 cm-s hosszabbítás is megoldható. A maradék kötél elvezetése ötletesen megoldott, 3 db csiga biztosítja a könnyű lehúzást. A hossz-állítását biztosító gyűrű nem tud leesni a toldóról, így nem fogod elveszíteni.

Rendelhető méretek: 30 / 45

Ár: 12 900 Ft - 13 900 Ft

Tekknosport SDM hosszabbító

SDM (standard 48mm) árbocokhoz való alu hosszabbító adapter nélkül.

Rendelhető méretek: 30 cm

Régi ár: 8 500 Ft     Ár: 7 900 Ft

Tekknosport SDM adapter

Pin rendszerű árboctalp, SDM árbocokhoz. 3 csigás.

Rendelhető méretek: SDM

Ár: 5 900 Ft

Tekknosport RDM adapter

Adapter (pohár) rdm árbochoz. Előfordulhat, hogy a vitorládhoz semennyi hosszabbítás nem szükséges. Ebben az esetben a legkönnyebb és legegyszerűbb választás egy RDM adaptert használni. A csigák tengelye elforgatva, hogy a legtöbb vitorlába épített csigával megegyező irányba álljon, és egyszerűbb legyen a fűzése. Használható még standard RDM átmérőjű árboccal szerelt gyerek-vitorlákhoz is. 32 mm átmérő (standard rdm), pin rendszer.

Rendelhető méretek: rdm

Ár: 5 990 Ft