aeron vgrip hybrid

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Prolimit Fusion 2017 5/3

Prolimit Fusion 2017 5/3
Prolimit Fusion 2017 5/3
Zodiac lining
FTM seams

Prolimit Fusion 2017 5/3

Nagyításhoz kattints a képre

Felső-kategóriás technikai megoldások, triplán ragasztott illesztések, külső FTM védelemmel, a rugalmasség és a tartósság érdekében. Zodiac felület a mellkasnál és a hátnál a magasabb hőérzetért és a kényelemért. A víz bejutását a ruha hátsó felén látható - a nyakon is átbújtatható panel akadályozza meg. Rengeteg extra, elasztikus, kényelmes anyagok.

Víz-kivezetések
A boka feletti tépőzár használatával minimálisra csökkenthető a víz bejutása a lábszáron keresztül. Ha a bejutott víz levezetése viszont nem megoldott, a víz a lábszáraknál összegyűlik. Ezt a feladatot oldják meg a lábszárak felett található víz-kivezető szelepek.
Thougpadz
Tartós, hosszú-élettartamú térd-kialakítások.
Ragasztott, és blindstitch varrással készült
A triplán ragasztott panelek egy speciális rejtett módszerrel összevarrásra kerülnek. A varrás lyukai rejtettek, ezért a víz nem tud bejutni az illesztéseknél. Minden szál a végeknél egy szalaggal van lezárva.
Zodiac felület
A ruha belső részén található komfortos, száraz felület. A Zodiac felület beszívja a nedvességet (izzadságot) a mélyebb rétegeibe, a külső rétegek pedig száraznak érződik.

Airflex 550
A Prolimit által kifeljlesztett neoprene, 550% rugalmassággal. Hihetetlen rugalmasság, maximális mozgásszabadságot biztosít. A legnagyobb rugalmasságot igénylő területeken ez az anyag került felhasználásra.

Velcro láb-zárak
A láb-nyílásokon található velcro tépőzáras összeszorítási lehetőség. Csökkenti a bejutó vizet, opcionális, a tépőzár levehető.
 
Fitted Collar
A Prolimit a gallér kialakítást maximálisan kényelmesre tervezte. Könnyen felismerhető az U-alakú formájáról, mely csökkenti a nyakra nehezedő nyomást. A felhasznált anyagok maximálisan rugalmasak, és a gallér feszessége a velcro-zárnak köszönhetően állítható is.
Fused Technology
A ruha szélein a neoprene egyes helyeken le van forrasztva, aminek köszönhetően a végződések puhábbak, kényelmesebbek és tartósabbak lettek. Ezt a technológiát elsősorban a galléroknál alkalmazzák.
Vízálló kar-nyílások
A vízzáró kar-nyílások csökkentik a bejutó víz mennyiséget.
Kulcstartó zseb
A lábszáron található zsebben egy elasztikus zsinór segítségével biztonságosan elrejtheted a kulcsodat.
Vízlepergető borítás
A szél hatására a hőérzet sokat romlik (windchill). A víz lepergetésével csökken a windchill-hatás (nem marad a víz a ruhán, ami a párolgásával hűtene).
A Prolimit a double-lined ruháinak külső felületén kiváló víz-lepergető tulajdonsággal bíró anyagokat alkalmaz.
FTP varrások
Az FTM (fluid taping method) segítségével a háromszorosan ragasztott varrások még egy külső, szélesebb neoprene zárral is le vannak takarva. Az FTM erőssége, hogy tartós, és még jobban véd a víz bejutása ellen.
Windchill optimized
Gumis mesh anyag a mellkasnál és a hátnál, melyről azonnal lepereg a víz
Waterblock
Víz-bejutást gátló rendszer: a víz bejutását a ruha hátán található - a nyakon is átbújtatható elasztikus panel akadályozza meg.

 

Méretek / Típusok:
Méret Ár Akciós ár Készlet Info  
M   65 000 Ft  46 000 Ft  Azonnal elvihető FTM kivitel
XL   65 000 Ft  46 000 Ft  Azonnal elvihető FTM kivitel
XL   60 000 Ft  46 000 Ft  Azonnal elvihető GBS kivitel
Szállítás:
Ingyenes házhozszállítás!
Kapcsolódó termékek:

O'Neill heat

12 490 Ft-18 990 Ft

11 490 Ft-15 990 Ft

Prolimit kesztyű

6 500 Ft-9 900 Ft

6 500 Ft

TIKI Polyplush Boot 7mm

15 000 Ft

13 500 Ft

Madness changing mat

7 500 Ft

5 990 Ft