aeron vgrip hybrid

Cikkek / Videók

Díjnyertes szörfös film a XAFT-on!

2009.12.16
0 Hozzászólás

Horányi-Névy András 2009-es szörfös videója, a Visions of Freedom 2. helyezést ért el a XAFT-on, azaz az Extrémsport és Alternatív Filmtalálkozón. A film producerét, vágóját és főszereplőjét kérdeztük a „kulisszák mögött” a film létrehozásáról, jövőbeli tervekről.

Visions of Freedom - Horányi-Névy András új videója

2009.10.20
0 Hozzászólás

Elkészült a 2009-es Prassonisi videó, ami egy kicsit más lett, mint az eddigi rövidfilmek Andristól.

Samba videó

2009.03.10
0 Hozzászólás

Megjelent a legújabb Paskowski videó. Ha megnézed, látni fogod mennyit fejlődött a windszörf sport néhány hónap alatt, és úgy fogod érezni, egyszer el kell látogatnod Brazíliába. Nem csak a szél és a hullámok miatt..

Road Trip videó - A. Paskowski interjú

2009.01.18
0 Hozzászólás

A freestyle fejlődését egy hétköznapi szörfös legjobban az interneten megosztott videóknak köszönhetően tudja követni. Az egyik leghatásosabb forrás André Paskowski és Gollito duója: Paskowski mindent megtesz azért, hogy 2-3 havonta új videót tudjon megosztani az interneten, Gollito neve pedig mindig garancia arra, hogy a legújabb filmek láttán újra leesik majd az állunk az új manőverek láttán.

Twisted - magyar videó dahabból

2008.11.05
0 Hozzászólás

Elkészült a 2008-as Dahab Freestyle videó. A videó szellemi atyja és főszereplője, Horányi-Névy András mellett a hazai szörfös élet több ismert arca, Vető Marci, Gyömrei Ádám, Győri Peti, Veres Marci, illetve Yaseen, az arab bevándorló is feltűnik a videóban.

Videó premier: Stacked

2008.08.25
0 Hozzászólás

Egykezes burner into flaka, kicsit lassítva, mindez egy jetskiről megörökítve.. Így kezdődik a mai napon megjelent legújabb videó, az Andre Paskowski neve által fémjelzett Stacked.

Moments DVD

2008.04.07
0 Hozzászólás

Lars Petersen legújabb videója, mely ezúttal nem oktatásról szól. Látványos képek, akció a világ minden tájáról!

Dahabi kedvcsináló

2008.03.19
0 Hozzászólás

Idén végre olyan volt, amilyennek mindig is kellett volna lennie. A magyar szörf bajnokság aktívabb szereplőinek egy kisebb csapata megelégelve az itthoni viszonyokat útra kelt és két hétig kikapcsolta az agyát Dahabon, Egyiptom talán utolsó nem "turistagyárában".