Rodosz 2018

Cikkek / Videók

Paskowski: új élet, új videó

2011.11.15
0 Hozzászólás

André Paskowski legújabb filmje, a Minds Wide Open a napokban fog megjelenni a boltok polcain. Andrét a szörfös filmekről és az újrakezdésről kérdezgettük.

4 Dimensions Movie - való világ változat

2010.12.12
0 Hozzászólás

Ha a Four Dimensions dvd-t csak VHS formátumban nézhetném, a Dahabon felvett Gollito-epizódnál már eléggé kopott lenne a szalag. A többszörös világbajnok előadásában a vártnál is dinamikusabb freestyle trükkök, a The Touch - Le Night Dominator c. számával keverve, a forradalmian új kameraállások (pl szörf a víz alól) és vágás (Gollito eltűnik, Gollito megsokszorozódik, a világ Gollito körül megfordul, etc..) így együtt elég ütős lett..

Dream on - Horányi-Névy András új videója

2010.11.18
0 Hozzászólás

Az átmeneti tavasz után újra beszürkült az idő. Bár hétvégén kivételesen jó időhöz volt szerencsénk (20 fok + szél), sokan csúsztak is néhány órát, nem túl jók a kilátások. A csúnya november utolsó napjainak átvészelésére kiváló ellenszer lehet Horányi-Névy András új videója, mely a napokban került ki a világhálóra.

Díjnyertes szörfös film a XAFT-on!

2009.12.16
0 Hozzászólás

Horányi-Névy András 2009-es szörfös videója, a Visions of Freedom 2. helyezést ért el a XAFT-on, azaz az Extrémsport és Alternatív Filmtalálkozón. A film producerét, vágóját és főszereplőjét kérdeztük a „kulisszák mögött” a film létrehozásáról, jövőbeli tervekről.

Visions of Freedom - Horányi-Névy András új videója

2009.10.20
0 Hozzászólás

Elkészült a 2009-es Prassonisi videó, ami egy kicsit más lett, mint az eddigi rövidfilmek Andristól.

Samba videó

2009.03.10
0 Hozzászólás

Megjelent a legújabb Paskowski videó. Ha megnézed, látni fogod mennyit fejlődött a windszörf sport néhány hónap alatt, és úgy fogod érezni, egyszer el kell látogatnod Brazíliába. Nem csak a szél és a hullámok miatt..

Road Trip videó - A. Paskowski interjú

2009.01.18
0 Hozzászólás

A freestyle fejlődését egy hétköznapi szörfös legjobban az interneten megosztott videóknak köszönhetően tudja követni. Az egyik leghatásosabb forrás André Paskowski és Gollito duója: Paskowski mindent megtesz azért, hogy 2-3 havonta új videót tudjon megosztani az interneten, Gollito neve pedig mindig garancia arra, hogy a legújabb filmek láttán újra leesik majd az állunk az új manőverek láttán.

Twisted - magyar videó dahabból

2008.11.05
0 Hozzászólás

Elkészült a 2008-as Dahab Freestyle videó. A videó szellemi atyja és főszereplője, Horányi-Névy András mellett a hazai szörfös élet több ismert arca, Vető Marci, Gyömrei Ádám, Győri Peti, Veres Marci, illetve Yaseen, az arab bevándorló is feltűnik a videóban.