aeron vgrip hybrid

Cikkek / Videók

Rewarded - Paskowski új filmje

2012.10.23
0 Hozzászólás

Megjelent Andre Paskowski legújabb filmje, mely ezúttal egy személyre, az ötszörös freestyle bajnok Gollito Estredo-ra fókuszál.

Spotters of the Wind - a magyar szörfös western

2012.10.19
6 Hozzászólás

Dahab utcái kora reggel a western filmek kihalt városaira emlékeztettek. Szinte minden reggel a Jó, a Rossz és a Csúf betétdalát kezdtük fütyörészni és gyorsan megszületett az ötlet is: egyszer mi is western hősök lehetünk!

Dahab 2011 - videó beszámoló

2012.03.08
4 Hozzászólás

A tavalyi túránkról készült videóban megpróbáljuk röviden bemutatni, miért is ragaszkodunk annyira ehhez a helyhez.

Stefan Csáky - Gaining Grounds - interjú

2011.12.19
0 Hozzászólás

Stefan Csáky nevével fémjelezve készült nemrég egy videó, a Gaining Grounds, mely nem csak azért érdekes, mert ingyenes és szép, hanem azért is, mert közel áll hozzánk.

A magyar Prasonisi Wave / Freestyle videó 2011

2011.12.01
2 Hozzászólás

2011 augusztus végén újra megszálltuk Prasonisit. A magyar hódítók egy héten keresztül hátranyilazás helyett össze-vissza csúszkáltak, összemérték tudásukat, élvezték a szeletelést, a szelet és a napsütést.

Paskowski: új élet, új videó

2011.11.15
0 Hozzászólás

André Paskowski legújabb filmje, a Minds Wide Open a napokban fog megjelenni a boltok polcain. Andrét a szörfös filmekről és az újrakezdésről kérdezgettük.

4 Dimensions Movie - való világ változat

2010.12.12
0 Hozzászólás

Ha a Four Dimensions dvd-t csak VHS formátumban nézhetném, a Dahabon felvett Gollito-epizódnál már eléggé kopott lenne a szalag. A többszörös világbajnok előadásában a vártnál is dinamikusabb freestyle trükkök, a The Touch - Le Night Dominator c. számával keverve, a forradalmian új kameraállások (pl szörf a víz alól) és vágás (Gollito eltűnik, Gollito megsokszorozódik, a világ Gollito körül megfordul, etc..) így együtt elég ütős lett..

Dream on - Horányi-Névy András új videója

2010.11.18
0 Hozzászólás

Az átmeneti tavasz után újra beszürkült az idő. Bár hétvégén kivételesen jó időhöz volt szerencsénk (20 fok + szél), sokan csúsztak is néhány órát, nem túl jók a kilátások. A csúnya november utolsó napjainak átvészelésére kiváló ellenszer lehet Horányi-Névy András új videója, mely a napokban került ki a világhálóra.