STX Sale

Cikkek / Technika

EZZY Magyarországon

2007.06.06
0 Hozzászólás

A világ talán legerősebb vitorlái végre a hazai vizeken is egyre gyakrabban lesznek láthatóak. Az EZZY vitorlák méltán lettek híresek a kiemelkedő gyártási minőségről és a hosszú élettartamról.

Ha törik, ha szakad

2007.05.30
0 Hozzászólás

Saját problémáim miatt végigböngésztem az internetet, illetve néhány megoldást ki is próbáltam. Nem lehetetlen feladat az otthoni szervízelés! Különösen a www.boardlady.com oldalt ajánlom, személyesen – emailben- is segítőkész a hölgy.

A vitorla javításáról

2007.05.10
0 Hozzászólás

Mikor elült a tornádó, és a legtöbb szörfösnek már csak egy szép emlék az előző big day, akkor élénkülnek meg nálam a telefonhívások - fölrakta a szél a kerítésre, átfejeltem, beleestem a trapéz kampóval, kapkodtam a szereléssel és átment az árboc - Sok vitorla nem ússza meg ezeket a napokat, és a varrógép alatt kötnek ki.

Szabványosított mérések

2006.12.11
0 Hozzászólás

Veled is előfordult már, hogy a vitorla összeszerelésekor beállítottad a bumot a vitorlán megadott hosszra és mégis rövidnek bizonyult?

A Freestyle Felszerelés

2006.07.02
0 Hozzászólás

A Freestyle története a korai 80-as évekbe nyúlik vissza, amikor a mai szemmel igen nehéz, hosszú szörfdeszkákkal, és erős szélben instabil, latni nélküli, háromszög alakú vitorlákkal szörfözött mindenki.

A Formula Windsurfing felszerelés

2006.04.10
0 Hozzászólás

Sokan nem tudják mi a különbség a freestyle / freeride / wave / szlalom és formula windsurfing felszerelések között. Hogy segítsünk a különbségek megértésében, külön cikkeket szentelünk minden kategóriának. Első bemutatónk a formula windsurfing felszerelésről szól.

Elszenesedett rudazat.. Miért Jó a Karbon Árboc és a Karbon Bum?

2006.03.27
0 Hozzászólás

Sokakban él az a tévhit, hogy carbon bumot vagy árbocot elsősorban az alacsony súlya miatt érdemes megvenni. Nos ebben az állításban az "elsősorban" biztos hogy téves, a cikkből megtudjuk miért.

Szörf és Kite Jégen és Vízen

2006.03.09
0 Hozzászólás

Aki még nem látta volna a fókusz jégszörf és jég/víz kite adását, az feltétlen töltse le innen (wmv, 14 mb) !

És a kis hír, ami hozzá tartozik, melyet a néhány napos késés ellenére közzéteszünk, mert ilyenről nem sűrűn hallani: