RRD dupla - tripla bag

Cikkek / Szeles helyek


Nagyobb térképre váltás

Liznjan - 2005 12. 9-11

2006.01.03
1 Hozzászólás

..Másnap aztán megjött az 50 csomós szél. Iszonyat ült a halak szemében, vért köptek a vitorlák és végiggondolta az ember, mi éri meg és mi nem. Aztán legyintettek néhányan, és az időközben kékről fehérre váltó tengerbe másztak, hogy megkoronázzák a hétvégét.

Bat Galim Beach

2005.12.26
0 Hozzászólás

Bat Galim beach (Haifa) kétségkívül Israel egyik legjobb wave spot-ja. A hegyek lábánál fekvő parton kitűnő feltételek mellett szörfözhetünk az átlagosan 25 csomós (50 km/h) offshore (víz felé) és sideshore (parttal párhuzamosan fújó) szélben, 3 méteres hullámok között.

Premanturai Szezonzáró

2005.11.16
0 Hozzászólás

A hétvégi premanturai szél kihagyhatatlan volt. Vasárnap hajnalban lehajtottunk Horvátországba egy már sokadik szezonzáró szörfözésre.

Kiteoztunk a Paradicsomban – a még szinte érintetlen Boracay szigetén

2005.03.10
0 Hozzászólás

Boracay egy viszonylag kis sziget, hossza kb. 9km legszéleseb pontján pedig kb. 1km vastag. A kitebeach a sziget „a helyiek által lakott” részén egy kb. 1,5 km hosszú öböl partján található. A szél délies - partra fújó - és általában délelõtt az erõsebb. Lábunk még dagálykor is teljesen leért. Ideális hely tehát a barátnõmnek aki megtanulni kiteozni.

Nyék, ÉK-Magyarország

2005.01.03
1 Hozzászólás

Az igazán részletes leírás a Nyéki tórendszert mutatja be, mely elsősorban a Miskolciak közkedvelt szörfös helye.

Szörfös helyek - Viganj 2004. november.

2004.11.15
0 Hozzászólás

Az iskolai őszi szünetet (és a Windguru.cz 5-6 Beaufortos előrejelzését) kihasználva barátaimmal úgy döntöttünk, hogy néhány napig megkíméljük családunkat untató jelenlétünktől, és nagy örömükre a Peljesac-félszigetre utazva széllovaglunk néhány napot.

L'Almanarre, Franciaország

2004.11.06
0 Hozzászólás

Az őszi bágyadt napsütés, enyhe szellő a hazai vizeken nem igazán kedvez a szörfösöknek. Lassan mindenki beletörődik – véget ért az idei szezon. Elpakoljuk a felszerelést a garázsba, nagyot sóhajtva utoljára felidézzük az elmúlt szezon legszebb manővereit, legnagyobb eséseit, legdurvább szeleit, majd újult lelkesedéssel tekintünk a téli sportok felé.

Zöldfoki-szigetek: Szél, sóbánya, szörf

2004.08.13
0 Hozzászólás

Björn Dunkerbeck és barátai, a The Search project keretein belül látogattak el a Zöldfoki-szigetekre. A szigetek tele vannak jobbnál jobb szörfös helyekkel, mégis viszonylag ismeretlen helynek számítanak a szörfösök körében.