RRD Vitorlák akciós áron

Cikkek / Szeles helyek


Nagyobb térképre váltás

Kiteoztunk a Paradicsomban – a még szinte érintetlen Boracay szigetén

2005.03.10
0 Hozzászólás

Boracay egy viszonylag kis sziget, hossza kb. 9km legszéleseb pontján pedig kb. 1km vastag. A kitebeach a sziget „a helyiek által lakott” részén egy kb. 1,5 km hosszú öböl partján található. A szél délies - partra fújó - és általában délelõtt az erõsebb. Lábunk még dagálykor is teljesen leért. Ideális hely tehát a barátnõmnek aki megtanulni kiteozni.

Nyék, ÉK-Magyarország

2005.01.03
1 Hozzászólás

Az igazán részletes leírás a Nyéki tórendszert mutatja be, mely elsősorban a Miskolciak közkedvelt szörfös helye.

Szörfös helyek - Viganj 2004. november.

2004.11.15
0 Hozzászólás

Az iskolai őszi szünetet (és a Windguru.cz 5-6 Beaufortos előrejelzését) kihasználva barátaimmal úgy döntöttünk, hogy néhány napig megkíméljük családunkat untató jelenlétünktől, és nagy örömükre a Peljesac-félszigetre utazva széllovaglunk néhány napot.

L'Almanarre, Franciaország

2004.11.06
0 Hozzászólás

Az őszi bágyadt napsütés, enyhe szellő a hazai vizeken nem igazán kedvez a szörfösöknek. Lassan mindenki beletörődik – véget ért az idei szezon. Elpakoljuk a felszerelést a garázsba, nagyot sóhajtva utoljára felidézzük az elmúlt szezon legszebb manővereit, legnagyobb eséseit, legdurvább szeleit, majd újult lelkesedéssel tekintünk a téli sportok felé.

Zöldfoki-szigetek: Szél, sóbánya, szörf

2004.08.13
0 Hozzászólás

Björn Dunkerbeck és barátai, a The Search project keretein belül látogattak el a Zöldfoki-szigetekre. A szigetek tele vannak jobbnál jobb szörfös helyekkel, mégis viszonylag ismeretlen helynek számítanak a szörfösök körében.

Hurghadai úti beszámoló

2004.06.08
0 Hozzászólás

A SurfStation elhatározta, hogy minden hónapban szervez egy kite-szörf tábort külföldön ahol normális körülmények között kezdők oktatását is vállalja. Az első állomás Egyiptom, Hurghada volt ahol egyben lehetett tesztelni a legújabb Wipika kite ernyőket is.

Fuerteventura - úti beszámoló

2004.04.28
0 Hozzászólás

2003 októberében utaztunk Fuerteventurára, egy hétre. A társaság a családom (feleség, 15 éves András fiam, 4 hónapos Lisa lányom) és a feleségem szülei. Bécsből repültünk, mert az volt olcsó és közvetlen járat.

The Search Surf Project - Rejtőző hullámok nyomában 2.

2004.03.24
0 Hozzászólás

Lassan harmadik éve indult a Search Surf Project néven ismeretes szörfös médiaesemény. A vállalkozás célja szerint olyan, eddig ismeretlen szörfös helyeket kívánnak felfedezni, és megismertetni a nagyobb nyilvánossággal a résztvevők, amelyeket eddig titok övezett még a legszűkebb berkekben is. Íme az összefoglaló Tristan Boxford tollából…