Tricktionary III - Minden benne van!

Wasserstart

2007.07.02
0 Hozzászólás

Aki funboardozásra adja a fejét, hamarosan rájön arra, hogy néhány alapmanőver tökéletes elsajátítása nélkül képtelenség felszabadultan szörfözni.

Eslider

2007.01.31
0 Hozzászólás

A freestyle windsurf az utóbbi években hihetetlen fejlõdésen ment és megy keresztül.

Manőverek: A Willy Skipper

2006.09.10
0 Hozzászólás

A willy - skipper széles körben elterjedt manőver a freestyle-osok körében. Meglehetősen sok variációja van, az egyszerű willy - skippertől a lollypop-on át a Josh Stone által kitalált bonyolult omeazaki-ig.

A Beachstart

2006.06.27
0 Hozzászólás

Most hogy beköszöntött a kánikula, egyre több tanuló szörfös merészkedik vízre. Az első lépések, a vitorla felhúzása, fordulók mellett az egyik legfontosabb alapmanőver a wasserstart, melynek előfutára - a beach-start - ebben a cikkben kerül bemutatásra!

Grubby

2006.03.16
0 Hozzászólás

A grubby nem is olyan kukacos, mint a neve mutatja! A sima vízen talán a legkönnyebben elsajátítható adrenalin löket, bár gyakorlásához kitűnő vitorla érzék és igen jó szörftudás szükséges.

Manőverek: Gecko

2005.11.09
0 Hozzászólás

Mikor először megláttam, elállt a szavam. Viganjban láttam Ziga Hrcektől, aki télen Bonairen edzett, ahol fiatal kora ellenére a manőver atyjaként ismert Kiri Thobetől leshette el azt a kápráztató kisszeles, de nem egyszerű trükköt.

Manőverek: Duck Tack

2005.10.20
0 Hozzászólás

A manőverek királynőjeként is emlegetett duck tack sokak szerint a legnehezebb siklómanőver. Sajnos ezt az oldschool fordulót keveset látni hazai vizeken, pedig a fordulás közben eldobott, előtted lebegő, majd az új oldalon visszatérő vitorla élményét mindenkinek át kellene élnie.

Monkey Duckjibe

2005.09.03
0 Hozzászólás

A monkey duck jibe,látványos show-ja az alap freestyle manővereknek, elsajátításához elegendő két heti nyaralás, kitartó gyakorlással.