Lacrosse szélmérő

Karácsonyi loop-lecke

2009.12.23
0 Hozzászólás

Esik a hó, hideg van, a tavak is befagynak lassan. Szörfözni itthon egyre nehezebb, viszont karácsonykor több idő marad arra, hogy fejben összerakd a trükköket. Hogy ne feledkezz meg legkedvesebb sportodról még a nagy karácsony előtti nyüzsgés közepette sem, fogadd el tőlünk illetve Jandl - Scoop - Norbitól karácsonyra ezt a loop-oktató videót.

Manőverek: Ponch

2008.10.13
0 Hozzászólás

A ponch nem mai manőver, mégis, látványossága miatt ma is az egyik legtöbbet látott trükk különböző versenyeken. Feltalálója, Kevin Ponichtera, a Hawaii-i lokál waverider úgy gondolta, hogy a goiter nevű, cseppet sem egyszerű wave ugrást átülteti sima vízre.

Manőverek: Shove-it

2008.05.24
0 Hozzászólás

A Shove it azon manőverek közé tartozik, amik sima vízről és árboc magas hullámról is elugorhatóak. A trükk már nem tartozik igazán a new school manőverek közé, de fontos például a shaka-hoz, ami már az új kapukat nyitogatta a közelmúltban Ricardo Campello által.

Eslider

2007.01.31
0 Hozzászólás

A freestyle windsurf az utóbbi években hihetetlen fejlõdésen ment és megy keresztül.

Manőverek: A Willy Skipper

2006.09.10
0 Hozzászólás

A willy - skipper széles körben elterjedt manőver a freestyle-osok körében. Meglehetősen sok variációja van, az egyszerű willy - skippertől a lollypop-on át a Josh Stone által kitalált bonyolult omeazaki-ig.

Grubby

2006.03.16
0 Hozzászólás

A grubby nem is olyan kukacos, mint a neve mutatja! A sima vízen talán a legkönnyebben elsajátítható adrenalin löket, bár gyakorlásához kitűnő vitorla érzék és igen jó szörftudás szükséges.

The Meev

2004.12.23
0 Hozzászólás

Idén a chachoot Kevin Mevissen jóvoltából FLAKA verzióban is láthatjuk. A manőver neve: THE MEEV!

Speedloop

2004.10.16
1 Hozzászólás

Horányi-Névy Andrástól, az egyik 2004.-es Freestyle bajnoktól megtudhatjuk, hogy is működik a speedloop.