RRD dupla - tripla bag

Cikkek / Reklám

Hullámlovas tábor Budapesten

2010.07.17
0 Hozzászólás

Vannak a világon olyan mázlisták, akik megengedhetik maguknak, hogy munka előtt szörföznek (hullámlovagolnak) egyet, és felfrissülve, feldobva érkeznek meg a munkahelyre.. Ezt most Te is megteheted, és ehhez nem kell az óceán partjára utaznod, elég ha Budapesten maradsz és jelentkezel a Palatinus strandon tartandó hullámlovas táborunkra!

A Surfstation és Zöllner Viktor bemutatja: Coolrider szörfiskola - Velence

2010.06.25
0 Hozzászólás

Akár fúj a szél, akár szélcsend van, sőt, ha éppen csendes eső csepereg, akkor sem fogsz unatkozni nálunk. Ha fúj a szél, tökéletesre csiszolhatod a szörftudásodat, ha szélcsend van, akkor felfedezheted kajakkal-kenuval - vagy stand up paddle szörffel a Velencei tó végtelen nádasait.

Vitorlajavítás, beach ruházat egy helyen: Elvis vitorlaszervíz

2010.06.12
0 Hozzászólás

Vitorlajavítás a legnagyobb tapasztalattal. Már harmadik éve várunk benneteket sérült felszereléseitekkel az ország legjobban felszerelt műhelyében, Budapesten, a XII. Királyhágó utca 12-ben.

Nemzetközi windsurf oktatói képzés tanfolyam Balatonfenyvesen

2010.05.05
0 Hozzászólás

Szeretnéd, ha a hobbyd nem csak vinné, hanem hozná is a pénzt? Akkor ezt ne hagyd ki! Jelentkezz a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő nemzetközi minősítésű windsurf oktatói tanfolyamra!

Nyílt hétvége a WasserStart sportkörnél, május 8-9.

2010.04.29
0 Hozzászólás

Látogass el a balatonföldvári wasserstart sportkörbe május második hétvégéjén, és próbáld ki az összes vízi sporteszközünket teljes ingyen, illetve regisztrálj bemutató szörftanfolyamra díjmentesen!

Milos Milosevic windsurf klinikák

2010.03.04
0 Hozzászólás

Milos Milosevic, a szlovén freestyle mágus mindenhol ott van. Ha fúj a szél, ott van Fenyvesen, nyáron Rodoszon, ősszel Dahabban, télen Zöldfokon szoktunk véletlenül összefutni vele. Idén Fuerteventurán, Horvátországban, találkozhatsz vele és tanulhatsz tőle.

Karácsonyi szörftábor akció!

2009.12.02
0 Hozzászólás

Hogyan lehetne a gyerkőcöket nyáron egy jó hangulatú, sportos táborba beíratni a Balatonnál? Hová tudnánk mi is elmenni a haverokkal, ha szeretnénk pár napig képzett szörfoktatókkal készülni a rodoszi szörfös kirándulásra? Hogyan lehetne a dolgot.. szóval, minél olcsóbban megúszni? A megoldás: ajándékozz szörftábort Karácsonyra! A WasserStart Sportkör nyári programjaira óriási kedvezményekkel lehet jelentkezni decemberben.

Szörfsziget szörfiskola

2009.07.04
0 Hozzászólás

Tanulj meg szörfözni 2 óra alatt az egyetlen magyar Szörfszigeten, Szabadi Sóstón! Ha már tudsz szörfözni, azért gyere, ha még nem, akkor azért! Mi a Balaton és a szörfözés megszállottjai vagyunk, és ha ellátogatsz hozzánk, félhetsz tőle, hogy te is az leszel!