aeron vgrip hybrid

Cikkek / Friss hírek

Kiteos kiruccanás Arubába

2003.04.22
0 Hozzászólás

Amsterdamon keresztül jutottunk el Arubára. A szigeten állandóan 6 szél fúj reggel délben este, télen nyáron. A legjobb kite spot, ahova mi is jártunk Boca Grande, a sziget egyetlen börtönének közvetlen szomszédságában. A szél a tenger felől fúj és hihetetlenül egyenletes. Az öböl előtt kb 300 m re egy korallzátony van, itt törnek kb 2 -3 m magas hullámok. A zátonyon belül sima a víz, de mély.

Beszámoló a 2003.-as Hyeres-i edzõtáborról

2003.04.15
0 Hozzászólás

Az olimpiai válogatottból Varga Gábor és Utassy Loránd, a formulások közül Koszti Gábor megkezte a 2003-as évadot egy kéthetes edzőtáborral Hyeresben.

Plug 'n Play a Starboardtól: Carve 99 teszt

2003.04.12
0 Hozzászólás

A 2003.-mas Carve szériájával a Starboard kínálja jelenleg a világ legszélesebb választékát a csúcsminőségű freeride deszkák kategóriájában. A kínálat bőséges, bárki megtalálja a stílusához, kedvenc spotjához és az ott leggyakrabban előforduló szélerősséghez illő deszkát.

Téli pillanatképek 2003

2003.04.04
0 Hozzászólás

Aki már régóta rendszeresen látogatja a windsurfing.hu-t az minden bizonnyal emléxik a tavaly február közepén megjelent "Téli pillanatképek" c. albumra. Anno Balóka kollégától származott az ötlet, hogy a tavasz megjelenésével visszatekintsünk arra, mit is vészeltünk át és hogyan próbáltak egyesek alkalmazkodni a víz keményebb halmazállapotából adódó, szörfözés szempontjából kevésbé előnyös környezethez..

A Balaton jövője

2003.03.30
0 Hozzászólás

A Sailing.hu, a jelenlegi legnépeszerűbb magyar internetes vitorlásmagazin jóvoltából olvashatjuk a Balaton jövője c. fórumon elhangzottak összefoglalóját. A legfontosabb kérdések: a Balaton alacsony vízszintjéből adódó problémák és azok megoldása, algásodás, szigetek, motorcsónakok a Balatonon?

Budapest Boat Show 2003.

2003.03.17
0 Hozzászólás

Az idei boat show is gyengére sikeredett - legalábbis az a része ami egy szörfös/kiteost érdekelhet. A belépő drága, az élmény feledhető. Lehet hogy drága a kiállítóktól kért m2 ár? Nem tudom, de valami oka biztos van annak, hogy a szörföt/kiteot csak 4 cég képviselte idén... Beszéljenek a képek:

Tenerife - úti beszámoló

2003.03.10
0 Hozzászólás

A téli hidegben a legközelebbi tuti meleg hely, ahol hullámot is talál a szörfözésért megszállott fanatikus, az a Kanári. Mivel tavaly Pozo-t (Gran Canaria) látogattuk, így idén- a változatosság gyönyörködtet elvén- Tenerifét, El Medano-t választottuk. Nem bántuk meg!