aeron vgrip hybrid

Cikkek / Friss hírek

Videó válogatás 2018.aug.

Összeálltás az elmúlt napokban talált, legérdekesebbnek tartott videókból. Marc Paré látványos duplái, Victor Fernandez beszél a tenerifei meglepetés-győzelméről, a Severne csapat fuertén, és Tristan Algret enyhén szexista riggelési videói..:)

Marc Paré "Same Again"

A még csak 20 éves wavesre érdemes odafigyelni. Tisztán landolja a duplákat, a videó alapján elkezdte a push-forwardot is gyakorolni..Összeálltás a 2018-as nyárról, a felvételek a Kanári-szigetek spotjain készültek.

 

Victor Fernandez interjú

Victor Fernandezt a pozoi verseny után már sokan leírták erre a szezonra, de végül úgy alakult, hogy a tenerifei forduló után ő vezeti a világranglistát. (A pozoi és tenerifei fordulókról itt olvashatsz >>) Érdekes interjú, ahol Victor a tenerifei versenyen látott membrán vitorláról is beszél

 

Severne Team @ Fuerteventura

A Severne csapat ilyeneket művel a freak vitorlával.. Érdemes néha lelassítani, hogy követni tudd :) A felvétel a PWA Fuerte fordulója alatt készült.

 

Tristan Algret - Riggelési tanácsok - kicsit másképp.

Tristan Algret ha befelyezi a windsurf pályafutását jó eséllyel a pornó-iparban folytatja a tevékenységét. Már két riggelő-videót is készített ebben a stílusban.

 

 

 

 

Neoprene kesztyű

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:41985

Írd ide az ellenörző számot: