Cikkek / Emberek

Szponzor cserék 2018

A windsurfös uborkaszezon közepén a legizgalmasabb hírek közé tartozik az, hogy milyen szponzor váltások történtek az év végén / elején. Röviden összefoglaljuk az említésre érdemes eseteket.

Steven van Broeckhoven - a NeilPryde helyett 2018-ban a GunSails vitorláival fog versenyezni. A 2011-es freestyle világbajnok nemrég tette le a mankót, megint egy sérülésből épül fel, emiatt ki is hagyja a szokásos edzést a Dél-Afrikai köztársaságban. Ha Tarifára utazol, jó eséllyel láthatod majd Stevent a vízen, itt található a GunSails főhadiszállása.

Matteo Iachino, 2016-os szlalom világbajnok, az elmúlt három évben mindig dobogós szörfös áttért a sötét oldalról (Point-7) a Severne-hez, a Mach-1 szlalom vitorlával fog versenyezni.

Ha már a Severne-nél tartunk, akkor érdemes a 2015-ös freestyle világbajnok Dieter van der Eyken nevét is megemlíteni. Ő korábban is Severne vitorlával szörfözött, de immár nem csak teamriderként tartozik a csapathoz, részt vesz a Severne deszkák fejlesztésében is! (Különlegesség, hogy a Severne saját deszkái nem is a Cobra gyárban készülnek) Ez azt jelenti, hogy 2018-tól nem a Starboard csapatát erősíti, a Severne-nek pedig minden bizonnyal hamarosan lesz freestyle deszkája is.

A Starboard és Dany Bruch-al is különváltak, erről mindent megtudunk az alábbi videóban:

 

A korábbi freestyle világbajnok Kiri Thode sem szörfözik már Starboarddal. A neten olvasható interjúk szerint némileg csökkent a motivációja is, amit valamennyire alátámasztanak a facebook oldalán található postok is, melyek ritkán windsurf témájúak..A 2017-es Sylt-i forduló óta JP deszkával szörfözik, de jelenleg (még?) nem szponzorált.

Kai Lenny 16 év után már nem a Naish deszkáival / vitorláival csúszik. Kai Lenny igazi vízi ember, SUP  világversenyeken gyakori szereplő a dobogón. A pletykák szerint saját márkával fog megjelenni.

Ben van der Steen szlalom profi 2018-ban nem Patrik, hanem NoveNove deszkákkal versenyez.

Balz Müller, akit egy nemrégen született interjúban bemutattunk 2018-ban egy új, különleges formájú deszkákat gyártó cég támogatását élvezi, már nem Patrik deszkákkal szörfözik.

 

A 3-szoros Aloha Classic győztes Morgan Noireaux 2018-ban már nem a Hot Sails Maui, hanem a nemrég született márka, az S2 Maui vitorláival szörfözik Maui hullámain.

Pascal Toselli 2018-ban már nem a NoveNove ridere, JP deszkákkal szörfözik.

Matto

Neoprene kesztyű

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:41146

Írd ide az ellenörző számot: