Tricktionary III - Minden benne van!

Cikkek / Friss hírek

PWA Noumea 2017 - beszámoló

Az év utolsó PWA fordulóján eldőlt, hogy Antoine Albeau (RRD / NeilPryde) életében 24.-szer is világbajnok, és Sarah-Quita Offringa (Starboard / NeilPryde) is megszerezte élete 4. szlalom világbajnoki címét. Papírforma, mondhatnánk.. Antoine Albeau elég biztos előnnyel érkezett az új-kaledóniai versenyre, és bár Matteo Iachino ezúttal magabiztosan kezdte a versenyt (két évvel ezelőtt jó eséllyel jött ide, hogy világbajnok legyen, de nagyon elhibázta, akkor Antoine Albeau - és Pierre Mortefon sikeresen "elhappolták" előle a lehetőséget. Matteo tavaly viszont nem hibázott, ugyanitt szerezte meg a VB 1. címet) de idén Antoine Albeau-t nem lehetett megállítani.

A VB harmadik hely ezúttal Pierre Mortefonnak jutott. Érdemes még megemlíteni Ross Williams-et is, ő is stabil szereplő a dobogón, idén csak éppen lecsúszott róla (4). 2015-ben is 4., 2016-ban pedig ő lett a 3. helyezett.

A versenyen a dobogón pontosan ugyanazok a nevek szerepelnek, mint a 2017-es világranglistán.

1. Antoine Albeau
2. Matteo Iachino
3. Pierre Mortefon

A nőknél Sarah-Quita Offringa idén a versenyen szoros versenyt futott Delphine Cousin Questel-el. Sarah itt a második helyen végzett, ami elég volt ahhoz, hogy megszerezze a világbajnoki címet.

A teljes eredménylista >>

Összefoglaló a legszelesebb napokról:

A versenyekről ezúttal sok drónos felvétel készült, jók a felvételek, érdemes visszanézni >>

Neoprene kesztyű

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:54865

Írd ide az ellenörző számot: