RRD dupla - tripla bag

Cikkek / Emberek

Cape-Town training diaries

Ben Proffit, a PWA kommentátora (és nem mellesleg tehetséges PWA-öreg) a Dél-Afrikai köztársaságban pihent, és készült a szezonra. Sok PWA profi (és amatőr) edz ezen a helyen, sokat fúj a szél, tökéletes wave-és freestyle spotok vannak. A kommentátor-úr videó-sorozatot készített "Training Diaries" néven, az epizódokat nézegetve szinte már mi is a csapatban érezzük magunkat. Rengeteg apróságot megtudunk a teamriderekről, a spotokról, a videók szórakoztatóak, tele vannak Ben Proffit egyszerű, de nagyszerű poénjaival, és teljesen átadják a jó hangulatot..

EP1 - Ben Proffit bemutatja a legjobb spotokat a Dél-Afrikai köztársaságban, Dave Horrocks, Mark Paré, bemelegítő epizód.

 

EP2 - Ez egy tavi epizód - Nem csak a freestylosok, a szlalom riderek is egyre többen edzenek itt. Balz Müller (gyönyörű cheese rollok!), Steven VB. - dupla air culo, Nic Hibdige megmutatja hogy szörfözik ha lámpalázas, és hogy, ha nem, Yentel Caers megmutatja hogy működnek az új vitorlái, és még sok vicces apróság..

 

EP3 / 1. rész - Sérülések - Ben Proffit is lesérült, Adam Lewis még jobban szétküldi a már sérült bokáját gyönyörű backloopokkal (1 lábas is). Első pushloop-forward próbák, stb..

 

EP3 / 2. rész - Club Vass crew - azaz a Vassiliki brit szörfös legények gyakorolják a duplaloopot, látványosan esnek-kelnek. Ezek a manőverek a bátorságról is szólnak, ezért kiemelt figyelmet kap a ClubVass mindössze 3-4 éves szörfös múlttal rendelkező hölgy-tagja is, aki a Pushloopokat gyakorolja szépen.

 

EP4 - többnyire freestyle, BrandVlei Special.. Egy helyi farmer lövöldözni kezd a szörfösökre. Steven VB vért köp egy csúnya esés után, Balz Müller próbálgatja a duplaloopot, egy tavon, a világ leghosszabb Gozzada próbája, mindenki Shifty-t próbál stb..

 

Neoprene kesztyű

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:18844

Írd ide az ellenörző számot: