Resailcle 3

Cikkek / Utazz velünk

Fuerte videó válogatás

Ha nem tartasz velünk Fuertére, legalább nézd meg az alábbi videókat, hogy tudd, miről maradsz le.

A videókon látható manőverek mellett természetesen az alapok gyakorlására is tökéletes a helyszín. Hogy még jobban menjen, a Surf&More szörfiskola egyik oktatója is segíteni fog a helyszínen! Részletek: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

A windsurf túra részletei itt >>

Gaining Grounds - 13:00-tól 16:00-ig

Az osztrák Stefan Csáky kiváló, "egész-estés" videója, a szomszédok legkedveltebb úti-célpontjain készültek a felvételek. Naná, hogy Fuerte is köztük van, 13:00-tól..

 

Fuerteventura '15 - Jamy Hancock - A videó a PWA Fuerte fordulóján készült, szlalom és freestyle szörfözés, tele pro-riderrel.

 

Stacked 2008 - André Paskowski (RIP) egyik remekműve 2008-ból, a videó Fuerteventurán készült felvételekkel indul, majd az utolsó képek is innen származnak.

 

Venus - az észtek Pszichedelikus műve, földöntúli környezet, csajok..

 

Surfuerte Overdose - Az őrült svájci (Steelpunk8290 teamrider) Balz Müller videója a tőle megszokott, egyedi, szintén kicsit pszichedelikus, és vicces stílusban. Bokorszörfözéssel!

 

Warm Up - Balz Müller és barátai nagyon kedvelhetik ezt a helyet, egy másik videó, hasonló köntösben.. A PWA világkupa előtt készült felvételek.

 

Fuerteventura Shooting - Fuertén nem csak sima-vízes szörfözés létezik, de nem ám!!

 

Na, velünk tartasz?  akkor jelentkezz minél előbb: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

shallow rider 468x120

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:39086

Írd ide az ellenörző számot: