Cikkek / Friss hírek

MSZSZ Szlalom Bajnokság - I. Forduló - Beszámoló

Az idei első verseny a Szörfbázis rendezésében több újítást hozott, az első "csak szlalom" bajnoki fordulónak valamint az első szélfüggő versenyrendezésnek lehettünk szemtanúi. Az időjárás kedvezett a vasárnapi napon a versenyzőknek, 10-20 csomó között fújt a szél és a napsütés is kitartónak bizonyult. A part és a tó is tele volt szörfösökkel!
Az első futam pöffös szélben a nagy vitorláknak kedvezett, Varga Attila ért be első helyen, második helyen Kerek Gábor érkezett valamint harmadikként Varga Gábor futott be. Nem szokványos módon, a befutó nagyon látványos volt, hiszen a part közvetlen közelében lehetett csodálni a versenyt és szurkolni a versenyzőknek!

A második futamban első lett Varga Gábor, második Molnár Ákos, harmadik pedig Sánta Bence. A harmadik futamban Sánta Bence nagyon szépen versenyzett, szuper rajttal végig maga mögött tudta tartani a többieket, és ezzel megszerezte első szlalom futam győzelmét! Második helyen Varga Gábor érkezett, a harmadik befutó pedig Molnár Ákos lett!

A három futam után egy kis pihenőt tartottak a versenyzők, a versenyrendező és a szervezők pedig tanakodtak, hogy indítsanak-e még futamot, hiszen az előrejelzés csökkenést írt. Mégis adtunk egy esélyt a versenyzésnek, ezért a pihenő után mindenki visszakrajcolt a rajthajóhoz. Több verseny-indítás után sem fújt be sajnos annyira, hogy érvényes futam legyen, de rajt gyakorlásnak nem volt utolsó! :)

Az eredményhirdetésnél volt még pár jó befújás, de ott már az érmekre és a győztesekre koncentrált mindenki! Köszönjük a részvételt mindenkinek, aki létre hozta, jobbá tette és élvezte is a versenyt!

Köszönjük a rendezést Demeter Miklósnak, Koszti Gábornak és Ádámnak a VVSI-ből, valamint a Szörfbázis Egyesülettől Varga Gábornak!
Köszönjük továbbá a Magyar Szörf Szövetségnek, a Dokk Cafénak és az S and S Groupnak a támogatást.

A Szörfbázis szervezésében a következő verseny július második felében kerül megrendezésre, szintén szélfüggő szervezéssel! Várunk mindenkit szeretettel! :)

Képek a galériában >>
Az eredmények letölthetők innen >>


rrd closeout 468

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:84760

Írd ide az ellenörző számot: