Cikkek / Friss hírek

TandTsport speed MB - 1. forduló - beszámoló

Május 1-2 között megrendezésre került a Tandtsport Speed Magyar bajnokság, melyen 30 versenyző indult, profi és amatőr szinten egyenlő arányban.

Az első napra jelentős déli szelet jósoltak, de ez csak késő délutánra jött össze, miközben a mérések már 11-kor elkezdődtek. Minden résztvevő megpróbálta kihozni a maximumot, Kerek Gábor (RRD-Loft) sikeresen túllépte a 60 km/h-t, ezzel bebiztosította magának az első helyet. Ideális kombó volt 100 literes deszka 7 körüli vitorlával. Második helyen Varga Gábor 59,446 km/h (Patrick-Loft), őt követi Tóth Etre 59,113 km/h (Fanatic-North Sails). Tavalyi speed bajnokunk, Varga Attila egész nap keményen küzdött, de sajnálatos módon csak a 4. helyet szerezte meg (Fanatic-P7).

Amatőröknél a 2014-es élboly nagyot csatázott az új tehetségekkel, Tompa András kitartó munkája meghozta a dobogó legfelső fokát. Neki ezúton is szeretnénk gratulálni, 56,669 km/h!

Az eredmények szombaton már nem változtak, délelőtt csendes esőzés jött, később északi szél erősödött. Sokak kedvét meghozta, hogy eredményt javítson, de ez a szél nem volt elég stabil. Tuningolták a felszereléseket egész nap, szuper hangulat mellett. A rendezők külön kiemelnék Torma János (alias Johnny) sebességét, ami még profi kategóriában is első helyet hozott volna, de technikai okok végett egyik szinten sem úszta meg a diszkvalifikációt.

Köszönjük a részvételt, remélhetőleg szeptemberben a 2. fordulóban ismét összecsaphat a brigád!

Fotók a versenyről >>

Eredmények:

shallow rider 468x120

Cimkék

speed    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:82680

Írd ide az ellenörző számot: