Resailcle 4

Cikkek / Technika

Új vitorlamárkák születtek

GA Sails és Attitude Sails - Két új windsurf vitorla-márkanév.. Még nem hallottál róluk? Összefoglaltuk neked a lényeget.

GA Sails - www.gasails.com

A GA Sails esetében csak a márkanév új, egy régi, patinás brand ráncfelvarrásáról van szó. A Gaastra 1897 óta létezik, 1970 óta szörfvitorlákon is szerepelt a logó. Robby Naish, Pete Cabrinha, Pascal Maka, Robert Teriitehau, a 2000-es évek elején pedig Matt és Kevin Pritchard tettek arról, hogy a márkanév még jobban csengjen a szorfösök fülében. A Gaastra logót világszerte ismerik, de a vitorlázás, a hozzá tartozó divatcikkek más, konzervatívabb vonalat képviselnek. A GA Sails márkanév létrehozásával valószínűleg ettől szeretnének elszakadni. A csapat továbbra is változatlan, maradtak az erős teamriderek is, Thomas Traversa, Tonky Frans, Alex Mussolini, Ross Williams is GA vitorlával szörfözik a következő szezonban. A GA Sails logót a 2015-ös termékeken fogjuk először viszontlátni, a már tesztelés alatt lévő jövő évi Vapor szlalom vitorlákon már az új név szerepel.

Attitude Sails - www.attitude-sails.com

Az Attitude Sails egy teljesen új szereplő a windsurf piacon. Van némi köze a szörf-tartozékok, elsősorban az árbocok terén jól ismert Unifiberhez. Öt vitorlával kezdik a pályafutásukat, wave, freestyle wave, freeride, freerace és freeslalom kategóriában. Az Attitude Sails filozófiája, hogy a funkcióra összpontosítanak, az áttekinthető vitorla-sorozattal megkönnyítik a választást a szörfös számára. Az Attitude Sails elsősorban azoknak a szörfösöknek készül, akik nem versenyzők, hanem átlag felhasználók (a szörfösök 95%-a), és nem költik el a kutatás / fejlesztésre szánt pénz 95%-át egy szörfversenyző csapatra, ahogy ezt számos nagy márkánál láthatjuk. Az Attitude Sails prémium anyagok felhasználásával dolgozik, a maximális teljesítmény és tartósság érdekében.

Neoprene kesztyű

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:46032

Írd ide az ellenörző számot: