RRD dupla - tripla bag

MSZA Kupa 2011 - beszámoló

Ismét a hangulatos BS Fűzfő kikötő adott otthont az idei MSZA Kupának. A harminc fölötti versenyzői létszám már jelezte, hogy jó hangulatú és tartalmas hétvége előtt állunk.

Szombaton 4-8 csomós szélben három kisszeles futamot tudtunk lebonyolítani, ahol hihetetlen csata és körbeverés alakult ki Raceboard Junior osztályban.

György Ádám visszatérése Racebord Classic osztályba szintén felborította az előzetes papírformát.

RSX osztályokban a hölgyeknél Cholnoky Sára, Bódi Fruzsina és Gilicze Timi állhatott fel a dobogóra, míg a férfiaknál Erdélyi Istváné lett az aranyérem. Didó és Áron Angliában világkupán versenyez.

Délután a parti események zajlottak és a versenyzők zöme összemérte egymással röplabda tudását is, ahol a „Dream Team” Bódi-Utassy páros diadalmaskodott megelőzve a „KUBU” Krizsa-Pávkovics duót..

Estefelé a jelmezes Funstyle versenyt is sikerült kellemes szélben megrendeznünk, ahol több freestyle magyar bajnok is indult, közülük Marton Andris állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Este finom vacsora mellett pihenhették ki versenyzőink a nap fáradalmait.

Vasárnap a gyönyörű napsütés folytatódott, a beígért 10 csomós szél sajnos elkerülte a környéket, így több futamot nem tudtunk rendezni.

A díjkiosztón a Raceboard Junior osztály első három helyezettje Kubu Waterrr különdíjat vehettek át. Első alkalommal állhatott „volna” fel a dobogóra együtt Nikl Andris és öccse Bence, de családi program miatt vasárnap nem tudtak a helyszínen tartózkodni. Nikl Bence eredménye meglepetés, hiszen több idősebb, és nagyobb vitorlával rendelkező rutinos versenytársat szorított maga mögé. Molnár Áron második helye kezd stabilizálódni, a sok szárazföldi edzés és kitartás egyértelműen látszik kiegyensúlyozott teljesítményén.

Az eredmények letöltése excel formátumban >>

További képek a galériában >>

MSZSZ
 

___ad_zone_4___
 

Neoprene kesztyű

Cimkék

Cholnoky Sára     Marton Andris     Nikl Andris     Raceboard     RS:X    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:84016

Írd ide az ellenörző számot: