Rip Curl kupa - beszámoló

A hétvégi Rip Curl Kupa méltó nyitánya volt az idénynek.

A Raceboard és Sport osztályoknak a tervezett 7 futamot a két nap alatt sikerült megrendeznünk, igaz eléggé változó irányú és erősségű szélben. A junioroknál továbbra is Nikl Andris verhetetlen volt, igaz Krizsa Ferkó párszor megszorongatta. Molnár Áron hatalmasat küzdött és így megcsípte pontazonossággal, de jobb kiesővel Molnár Andris elől a dobogó harmadik fokát.

RSX osztályokban Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron diadalmaskodott.

A Raceboard Classic osztályban nagy csata volt Gádorfalvi Károly és Szontagh András között, végül SONY nyert egy ponttal, a dobogó harmadik fokára Papp Zoltán álhatott fel.

A Sport osztályt Nagy-Pál levente nyerte, Urbán Tibor és Türkössy Zsolt előtt.

Formula és Szlalom osztályban nagy nehezen sikerült egy-egy futamot megrendeznünk, ahol dr. Molnár Ákos illetve Gádorfalvi Áron diadalmaskodott. Fontos megemlíteni, hogy ismét pályaversenyen üdvözölhettük Glofák Olivért, aki újra ringbe száll idén a Formula és Szlalom bajnoki címekért. Marton Andris is szépen debütált a Szlalom bajnokságban második helyével. Végül, de nem utolsó sorban Kerek Gábor harmadik helye is meglepetés volt Formula osztályban.

Az eredmények excel formátumban >>
 

rrd closeout 468

Cimkék

formula windsurfing     RS:X     slalom    

Hozzászólások

Urbán Erzsébet, 2011.05.17 21:18:25

Kedves Rip curl kupa beszámolójának írója!Nagyon örülök mindenki sikerének, de azért azt hiszem én sem csináltam túl rosszul.Ez megint olyan,mint az évzárón kiosztott legidősebb versenyző díj, ráadásul sport osztályban.Nem becsülöm le Zsolt teljesítményét, de mint "profi versenyző" én sem vagyok éppen karonülő, s 0 tisztelet a teljesítményemnek azért elég bántó. Még jó, hogy a barátaim , sporttársaim körében nagyobb tikszteletet, elismerést, szeretetet kapok. Üdv HUN215

Matto, 2011.05.23 18:51:30

Szia, lemaradt a szerző: MSZSZ :)

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:69315

Írd ide az ellenörző számot: