RRD c80 RDM mast

Cikkek / Friss hírek

Porsche Pest Speed Magyar Bajnokság - Gárdony

Klikk ide!!

56,6 km/h
Glofák Olivér

Klikk ide!!

54,8 km/h
Dr. Molnár Ákos

Klikk ide!!

Tesztnap

Klikk ide!!

Arrows Vitorlák


A szél szempontjából halott augusztus és szeptember eleje után, a sebességi versenyre és teszt napokra megrendelt szél szerencsére időben megérkezett. A szombat reggeli kipakolás után már láttuk, hogy szárazon nem fogjuk hazavinni a vadonatúj deszkákat és vitorlákat.

10 órától elkezdődött a nevezés a versenyre, és minden eddiginél több résztvevővel zártuk a hétvégét. A rendelkezésre álló gps-ekből néha nem volt elég, mindenki mérni szerette volna, hogy milyen sebességre képes. Ezúttal szép számban voltak a mezőnyben amatőr szörfösök is, néhányan a formulaversenyzőket túlszárnyaló sebességgel.

Az élen hatalmas csata zajlott. Olivér már viszonylag korán felállította 56,6 km/h-s eddigi rekordot, ez után a többiek bevetettek mindent, hogy ezt megdöntsék: formula deszka - szlalom szkeggel, 100literes szlalom deszka – 11-es formula vitorlával. Ollie eredményét senkinek nem sikerült felülmúlni vasárnap estig. Egy alkalommal azonban még lehet majd próbálkozni, megtartjuk ugyanis a Porsche Pest Speed Magyar Bajnokság tartalék fordulóját is, október első hétvégéjén. Tehát még nem lefutott kié lesz a nyeremény deszka.

A teszt napra is a pörgés volt a jellemző. Egymás kezéből vették ki a riderek a 2006-os F2, Fanatic deszkákat és Arrows vitorlákat. A nagy sietségben volt, aki megpróbált szkeg nélkül szörfözni, még időben utána vittük. A vízben az F2 freestyle riderei a nyáron, Rodoszon tanult új trükkökkel szórakoztatták a parton állókat. Az egész napos mókában elfáradt társaság szombat este pedig a tandtsport vendége volt egy gulyásra a parton.

Az utolsó 2005-ös teszt nap röviden:

Jó szél, még kellemes vízhőmérséklet, ennél egy kicsit kellemetlenebb borús idő. De hát már ősz van.

Az eredmények letöltése Excel formátumban

Elvis
tandtsport

Neoprene kesztyű

Cimkék

speed    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:77164

Írd ide az ellenörző számot: