Rodosz 2018

Cikkek / Friss hírek

OB. V. forduló - Balatonkenese

Klikk ide!!

Az RB Férfi első három helyezettje..


Szeptember első hétvégéjén rendeztük az idei Bajnokság 5. fordulóját Balatonkenesén a Marina-Portban.
A hétvégére az időjósok 0 Bft-ot jósoltak, ennek megfelelően alakultak a szélviszonyok, ezért szombaton csak a Sport osztálynak rendeztünk futamokat. A három hölgy, Sályi Andi és Eszter, valamint Halvax Dorci ezen a versenyen indultak először. Nagy csata zajlott a pályán, az utánpótlás csapat is elrajtolt a lányokkal, hogy ne érezzék magukat túl egyedül a vizen.
Vasárnap reggel elkezdett frissülni a szél, így a pálya már egész korán ki lett rakva és indulhatott az egész mezőny a vízre. Eleinte úgy tűnt, hogy a nyílt osztálynak is lehetne versenyt rendezni, de nevezés hiányában sajnos különben sem lett volna megvalósítható. Itt kell megjegyezni, hogy a versenyrendezőség, az elnökség több tagjának támogatásával úgy döntött, hogy az elkövetkezendő versenyeken, csak az első nap 11:00 óráig fogadjuk el a nevezéseket, természetesen előnevezés van, de a befizetésnek meg kell történnie ezen időpont előtt.

Visszatérve a vasárnapi csatára, Gádorfalvi Áron simán nyerte mindkét futamot, a többi eredmény az alábbi táblázatban található: - Eredmények - Excel file .

MSZSZ

Neoprene kesztyű

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:33120

Írd ide az ellenörző számot: