Tricktionary III - Minden benne van!

Manoverek, trükkök

Spock540 @ Prasonisi - Slajder

Spock540 - Slajder - Prasonisi

Nem vagy bejelentkezve. A szavazáshoz lépj be a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

  • Currently 4.97/10

Szavazatok átlaga: 5.0/10 (240 szavazat cast)

Még több Spock 540
Slajder

Hozzászólások

Matto,

Nagyon kritikus vagy magaddal szemben :) Atalakitjuk viszont ezt a szavazosdit ugy, hogy csak akkor lehet, ha valaki be van jelentkezve az oldalra.

slajder,

Bummkéz nyújtva végig, jaj de ronda. Fordítva áll a vitorla, bummkezet be kéne húzni, árbockezet meg kinyújtani hátrasiklás közben. Kb mint egy egykezes spocknál. Ezt már csak a rutin meg a jó körülmények forgatták ki.

Matto,

Egyebkent masodszorra is elolvastam. Részletezd már a technikai hibát, meg a vastagont! Tényleg érdekel!

Matto,

Szia, nem kell annyira zokon venni, mivel nincs a szavazashoz captcha, ezert siman lehet hogy egy bot (robot) műve. Nem hiszem, hogy valakit ez ennyire érdekelne, de persze lehet h tévedek :) Elég szépen sikerült egyébként én megadom a kettest, de csak azért a kettest, mert nem siklottál tovább, hogy 2 m-en belül a masik iranyba is nyomj egyet. Ja meg a ruhákért is persze de ezt csak mi értjük.

slajder,

Köszönöm annak aki 42 alkalommal képes volt 1-est adni erre a manőverre. Mert Matto kb mindenkit 8-assal indít, szóval az 1.2-es átlag így jöhetett ki. Nem mondom hogy egy különösebben szép move (technikai hiba van benne vastagon), de azért vagyunk 15-20-an itthon akik meg tudjuk ugorni, szóval némi sporttársi visszafogottság azt hiszem elvárható lett volna. Igyekszem majd javulni, cél a 2-es osztályzat!

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


56223

Írd ide az ellenörző számot: