RRD dupla - tripla bag

Blog

Surf&More szörfiskola

Surf&More szörfiskola kishírei


2015.08.02

Tele van a naptár, ezért szükségünk lett hirtelen egy kis segítségre. Bestit (igen, a világhírű, ha még nem láttad volna, a Pudli Királyai videó szereplője 01:55-2:02) a következő héttől beach boyként alkalmazzuk (sikerült megegyeznünk a bérben).

Besegít még a 11 éves Attika, nagyon tehetséges, és ő lesz minden kis-és nagylány kedvence.

Egyébként nagyon kellemes napunk volt _eddig_, korán reggel még siklani is tudtunk egy kicsit. (nincs kép)

Képek a reggeli óráról:

Annácska (7éves)

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
15882

Írd ide az ellenörző számot:
2015.07.18
Ez egy kerek nap volt. A szél fújt minden irányból, valamennyit még siklani is lehetett. És még nincs is vége, a menetrend: "Mai menü: 10:00 SUP deszka, 14:00 Szörf deszka, 21:00 Zsíros deszka. A kedvenc 500-as retró hiflyon terítve. Jóétvágyat! ha erre jársz, ezt ne hagyd ki!!

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
31490

Írd ide az ellenörző számot:
2015.07.12

Kedves Freestyle Szörfös! Csak szólunk, hogy idén újra megrendezésre kerül a Magyar Freestyle Bajnokság, az elmúlt években megszokott video expression session formában. A helyszín ezúttal fix, a fonyódligeti Surf&More szörfbázis (csúszda mellett) előtti területet fogjuk bekamerázni, az időpontot pedig a szél-előrejelzéstől tesszük függővé.

Lejjebb a kiírás, további kérdések: info@windsurfing.hu

Emlékeztető, ilyen volt, Fonyódligeti futam, 2012:

O'Neill Freakstyle 2012. - I. Futam - Fonyódliget from Windsurfing.hu on Vimeo.

4.3 Freestyle Magyar Bajnokság

Versenyforma:

Video expression session

Részvételi feltételek:

1. A versenyz a Magyar Szörf Szövetség regisztrációs díját, a versenyt megel z en befizeti.
2. A verseny nevezési díját határid re befizeti.
3. A versenyz ismeri és elfogadja a versenyre vonatkozó minden rendelkezést és szabályt, magára
nézve kötelez nek tartja azokat.
4. Regisztrálja magát a http://windsurfing.hu/contact.php (Kérdéseim, véleményem, etc.. - mezőbe "Freestyle Bajnokság Jelentkezés") weboldalon a Freestyle Magyar Bajnokságra.

Nevezés:
A versenyzőnek le kell adni vagy a Magyar Szörf Szövetség irodájában, vagy a verseny helyszínén a kitöltött, aláírt nevezési lapot is. Mivel ez az egész szezonra érvényes, ezért ezt elég csak egy alkalommal megtenni. A www.windsurfing.hu weboldalon történik a versenyekre a regisztráció. A versenyzőknek az els versenyt megelőzően – amin elindulnak – kell regisztrálniuk.

Felszerelés:
Korlátozás nélkül bármilyen szörffelszerelés használható.
Szélminimum:
14 csomó

Lebonyolítás:
-Az els verseny 2015. május 1-e után kerülhet megrendezésre. A futamok helyszíneiről és id pontjáról a versenyrendez ség telefonon, e-mailen, és interneten értesíti az indulókat.
-A helyszínen, a verseny előtti kormányosi megbeszélésen meghatározásra kerül, hogy pontosan mettől meddig tart a futam. A partról egy operatőr videokamerával felvételt készít a szörfösök manővereiről. A szörfösök sorban, egymás után, mindkét irányból besiklanak a kamera előtt bójákkal megjelölt területre, és ott mutatják be a manővereiket. A verseny egész ideje alatt, lehetőség szerint mindenkiről készül felvétel, aki a bójákkal kijelölt pályán manőverez.

-Az így elkészült felvételekből egy perces összeállítások készülnek, melyekre a versenyző által kiválasztott manőverek kerülnek fel. A felvételen speciális effekteket nem lehet alkalmazni, a
manővereket végig láthatóvá kell tenni, a videó letöltőjének – azaz a bíráknak – látnia kell, hogy az adott manőver sikeres volt-e vagy sem.

Értékelés:
A versenyzők magyar bajnokságban elért helyezése két eredmény súlyozott összesítéséből születik.
Az egyik a bírák által adott pontok átlagának 1,4 szeres szorzata (bírói eredmény), a másik az internetes közönségszavazatok pontszámainak átlaga (közönség eredmény). (A „bírói átlagpont” súlyozására azért van szükség, mert a nagy részben laikus szavazók véleménye jobban súlyozza a „látvány” értékelését, mint a „nehézségi fokot”.)

A versenyek értékelésének alapja:
A versenyeken indulókról készült felvételekből egy perces videó-összeállítások készülnek, melyek a Windsurfing.hu weboldalon közzétételre kerülnek.

Versenyek bírói értékelése:
A bírók 1 és 9 pont között – akár tört számos pontszámmal – értékelik a versenyző k videón látható teljesítményét. A versenyzőket mindegyik bíró értékeli. „Bírói eredményként” a legmagasabb és legalacsonyabb bírói pontszámok kihagyásával számított átlagpont 1,4 szeresét kapják a versenyzők. (A két bíró eredményének figyelmen kívül hagyása, az egyedi, bírói el ny- vagy hátrány okozás vélelmét zárja ki.)

Versenyek közönség értékelése:
A www.windsurfing.hu-n szavazók Név, Cím, E-mail cím, Telefonszám megadása után 1-9-es egész számú skálán pontozzák minden versenyző futamát. A versenyzők így kapott pontjainak
átlaga adja meg a „közönség eredményt”. Az internetes szavazás nyilvános, a leadott szavazatok mellett a szavazat leadójának neve is ott szerepel.

Verseny értékelés:
A „bírói eredmény” és a „közönség eredmény” összege adja meg a versenyz k pontszámát. Ezek csökken sorrendbe állítása adja meg a verseny végs sorrendjét. A legtöbb ponttal rendelkező versenyző lesz az első helyezett stb.

Freestyle Magyar Bajnokság értékelése:
A Magyar Freestyle Bajnokság versenysorozat három tervezett eredményes versenyből áll. A versenyzők összesített bajnoki pontszámát a versenyeken elért helyezéseik összege adja meg, a kieső futam értékének figyelmen kívül hagyásával. Ezen pontszámok növekvő sorrendbe állítása adja meg a Freestyle Magyar Bajnokság végső sorrendjét. A legalacsonyabb pontszámú versenyző a Freestyle Magyar Bajnok. Eredményesnek min sül az a verseny, melyet a versenyigazgató értékelhetőnek ítél közvetlenül a verseny lebonyolítása után.

Bajnokságból kies verseny:

Amennyiben a verseny időszak utolsó dátumáig három eredményes verseny kerül megrendezésre, a versenyzők kiejthetik azt a versenyt, melyen a legrosszabb eredményt érték el. Amennyiben egy versenyző egy versenyen nem tud megjelenni (DNC), helyezése a verseny összes versenyző száma + 1 lesz.

Amennyiben 2015. október 30-ig nem kerül megrendezésre mindhárom tervezett verseny, a végeredmény az addig megtartott versenyek eredményei alapján számítódik.

Bajnokság
végeredményének meghirdetése előtt a Magyar Szörf Szövetség által kijelölt pártatlan szakértő bírák véglegesítik a végső sorrendet.

Holtverseny:
1. Ha a Freestyle Magyar Bajnokág végeredményében pontazonosság állna el , akkor annak javára d l el a holtverseny, aki többször végzett a másik előtt.
2. Ha továbbra is fennáll a pontazonosság, akkor annak javára d l el a holtverseny, akinek magasabb a versenyeken kapott „bírói eredmények” összege.
3. Ha továbbra is fennáll a pontazonosság, akkor annak javára d l el a holtverseny, akinek magasabb érték a legmagasabb „bírói eredménye”.
4. Ha továbbra is fennáll a pontazonosság, akkor holtverseny marad a versenyzők között.

Eredmények közlése:
Az internetes szavazás a közzétételt követ en 10 naptári nappal zárul le. Az adatok feldolgozása után, a 11. napon a versenyek végeredménye interneten kihirdetésre kerül.

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
90361

Írd ide az ellenörző számot:
2015.07.09

Fotók a szerda esti viharról - Nagy Gergelytől és Bertók Anitától. Helyszín: Surf&More szörfbázis, Fonyódliget.

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
83447

Írd ide az ellenörző számot:
2015.07.07

Végre eltűnik ez a kibírhatatlan kánikula.. És ennek mi duplán örülünk:) A legkisebb cuccot is hozd magaddal!! A Surf&More-nál kamerákkal felfegyverkezve várunk. Fotók akár a csúszda tetejéről is, már ha az időjárás engedi :)

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
49577

Írd ide az ellenörző számot:
2015.06.30

Spontán grillparty a Surf&More nál, és vasárnapi pöffvadászat, képek:

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
54169

Írd ide az ellenörző számot:
2015.06.28

Jelentkezz be július 8.-ig egy 10 órás tanfolyamra a Surf&More szörfközpontban. Mi megtanítunk a vízen repülni, és ráadásként megajándékozunk egy ingyenes, igazi Balaton fölötti sárkányrepüléssel is.

Egy kis ízelítő (youtube) >>

Jelentkezés itt, vagy a 06 20 424 24 36 / 06 20 496 4656 telefonszámokon, és az info@windsurfing.hu email címen.

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
36702

Írd ide az ellenörző számot:
2015.06.26

Szörföznél egy jót, de nem engedi a kölök? A Surf&More-nál erre is gondoltunk! "Passzold le" a profi babyszitternek és csússz egyet!

A gyermek-felügyelet ára 900 Ft / óra a szörfbérlés, szörf-oktatás ideje alatt.

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
80920

Írd ide az ellenörző számot:
2015.06.18

Ne szenvedj a cipeléssel, felejtsd el a tetőcsomagtartót, tárold a cuccot a parton a Surf&More-nál. Klinda - McGyver - Peti már elkészült a tározóval, akciós ajánlat a készlet erejéig: 19.900 Ft / szezon.

Foglald le a helyed az info@windsurfing.hu címen, vagy a 06 20 424 24 36 telefonszámon!

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
12785

Írd ide az ellenörző számot:
2015.06.15

Brékin' nyúwz! A múlt hétvégén a Windsurfing.hu támogatásával megnyitott a fonyódligeti Surf&More szörfiskola, íme az első fotók:

Matto & KlindaPeti Station Manager bemutatja: egy csipetnyi Kalifornia Fonyódliget szívében..Köszönet N.Besstinek és a srácoknak a napágy-tesztelést, működik a szörfszimulátor is, és a szörfös gulyás sem volt rossz.

Megkaptuk az első adományt is, köszönet a HorváthAndris/Peti Local Hero fivéreknek.

Füves placc, kényelmes környezet, minden korosztályra felkészültünk!

A szörfiskola árai, rövid leírása, a helyszín:

Szörfiskola nyílt a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton! A hosszú szabadstrand nem véletlenül vált a szörfösök egyik kedvenc helyévé: a víz egyenletesen mélyül, a víz óriási területen derékig ér, a legjellemzőbb szélirány a part-felé fújó Északnyugati, erős szélben kitűnő ugró-hullámok, gyengébb szélben pedig a lehető legoptimálisabb oktató-tanuló környezet várja a szörfözni vágyókat.

Tanfolyam / oktatás díjak*

Kezdő vagy? 4 órás és 10 órás csoportos szörftanfolyam

Szörföztél már régen? 2 órás "hogy is volt ez" tanfolyam

Szeretnél még többet tudni? 4 és 10 órás szörftanfolyamok, minden szinten

Egy kis extrára vágysz? Gyenge szeles trükkök, vitorlapörgetés, erős szeles manőverek előgyakorlása - 2-4 órás tanfolyamok

Siklanál erős szélben? Papucs használat, siklás, trapézolás, jibe, wasserstart:
 

4 órás csoportos szörftanfolyam
(Kezdőknek is)

16000 Ft

10 órás csoportos szörftanfolyam

29000 Ft

2 órás csoportos szörftanfolyam

9000 Ft

1 órás privát oktatás

7000 Ft

2 órás haladó  freeride oktatás 
(trapézolás, siklás, jibe, wasserstart)

15000 Ft

2 órás haladó Freestyle oktatás (erős szÉlben)
(volcan, flaka, spock, loop, duckjibe, siklómanőverek)

15000 Ft

2 órás katamarán oktatás

12000 Ft

4 órás katamarán oktatás

18000 Ft

*Minden oktatás-díj tartalmazza a felszerelés bérlés díját is

Bérlés díjak

Szörfbérlés 1 óra

4000 Ft

Szörfbérlés 4 óra

12000 Ft

Szörfbérlet 10 óra

20000 Ft

Szörfbérlés - B kategória (retro) -  1 óra

2500 Ft

Szörfbérlés - B kategória (retro) - 4 óra

6000 Ft

Szörfbérlet - B kategória (retro) - 10 óra

10000 Ft

Retro SUP - (Oldschoolszörf + evező) - 1 óra

1000 FT

 

 

Szörf Tárolás 1 szezonra

20000 Ft

Kapcsolat: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656 Takács Máté / 06 20 4242 436 Klinda Péter

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a nyitási akciókról >>

A Spot erős szélben:


O'Neill Freakstyle 2012. - I. Futam - Fonyódliget from Windsurfing.hu on Vimeo.

A Spot gyenge szélben:


Hozzászólások

csabika, 2015.06.17 22:46:54

aszittem amore... bár a zsákbanfutás is izgalmasan hangzik,,, vitorlazsákban?

Matto, 2015.06.16 13:23:28

Hát az, hogy nem csak szörf, hanem rengeteg más is: katamarán, SUP, közösségépítés, bulik, utazások, bringatúrák, zsákbanfutás...

csabika, 2015.06.15 15:24:06

amúgy nagyon tetszik a logo design, gratulálok. egyedülálló spotra utal..

csabika, 2015.06.15 15:20:44

Értem: szörf és tenger. de mégis, mi a more?

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
43276

Írd ide az ellenörző számot:Bejegyzések megjelenítése:
«    1 2 ... 3 4 5 6