Resailcle 4

Blog

Surf&More szörfiskola

Surf&More szörfiskola kishírei


2017.08.21

Utolsó lehetőség!
- Ahhoz hogy itthon szörfözz egy jót..
- És ahhoz, hogy jelentkezz Karpatosz vagy Rodosz túránkra, hogy meleg időben, erős szélben szörfözz velünk!
Aug 28-szept 4-11 Rodosz / Szept 14-12-18 Karpatosz
Utazás info, jelentkezés >>
Szörf oktatás itthon: http://szorfiskola.windsurfing.hu

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
43082

Írd ide az ellenörző számot:
2017.07.19

Szereztünk egy ghettoblastert, megtöltjük zenével, kitesszük a stégre a zászló mellé, és toljuk a zenére szörfözést, supolást. Reggeli ébresztő groove-ok, finom reggae a naplementéhez, pörgős ritmusok a gyors manőverekhez. Csak szörfözz a stéghez, és pörgesd velünk a vitorlát, mindenkit várunk tudásszinttől függetlenül.

A zenehallgatás közben kezdő és gyenge-szeles freestyle oktatást is tartunk! Jelentkezz most az info@windsurfing.hu emailcímen, vagy a Surf & More-os 06 20 496 4656  / 06 20 4242 436 telefonszámokon!

 

Lightwind freestyle kurzusok a Surf&More-nál from Windsurfing.hu on Vimeo.

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
31139

Írd ide az ellenörző számot:
2017.07.17

Idén újra szörfös felvonulást rendez a Surf&More szörfiskola! A tavalyi látványos és élvezetes együtt szörfözésre most még többen jelezték részvételi szándékukat. Gyere el Te is egy közös öröm-szörfözésre! A felvonulást a szélerőtől függetlenül megtartjuk!

Találkozó: 2017 Augusztus 19, szombat - 14:00 - Fonyódliget / Surf&More szörfiskola / Kodolányi tér, a csúszda mellett.

Beszámoló a tavalyi vonulásról >>

 

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
34757

Írd ide az ellenörző számot:
2017.02.01

Indítsd egy élményekben gazdag héttel a nyarat, jelentkezz Te is a fonyódligeti Surf&More szörfiskola sport-táborába!

SURF: ha még nem tudsz, megtanítunk szörfözni, ha már megvannak az alapok, segítünk a tudásod továbbfejlesztésében. Minden részletre kiterjedő, precízen felépített szörf-oktatási módszerünkkel mindenkit megtanítunk szörfözni.

&More: Szörfiskolánk, és táboraink nem csak a szörfözésről szólnak. A fonyódligeti windsurf-bázis látogatói már tudják, hogy a Surf&More nem csak egy egyszerű szörfiskola. Egy hely, ahol sporttársakra, barátokra lelsz, ahol a szörfözésen kívül egyéb spontán közösségi, és sport-események szerveződnek.

A szörfözésen kívül az időjárás függvényében, profi testnevelő-oktatók és szörf-oktatók segítségével más sportokat is kipróbálhatsz, vagy továbbfejlesztheted a tudásod. Próbáld ki a SUP (Stand Up Paddle) evezést, a szörfözéshez is nélkülözhetetlen egyensúly-érzék fejlesztő Slackline-t, fedezd fel a környék természeti szépségeit egy bringatúra keretein belül, próbáld ki a katamaránozást, ismerd meg a vitorlázás alapjait, tanuld meg a legjobb trükköket ping-pongban, fejleszd a strandröpi-foci tudásod, és még sorolhatnánk.

A tábor részletei:

Időpontok:

2018 június 17 - 22 és 2018 június 24-29.

Helyszín: Fonyódliget

Szörfiskola a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton! A hosszú szabadstrand nem véletlenül vált a szörfösök egyik kedvenc helyévé: a víz egyenletesen mélyül, a víz óriási területen derékig ér, a legjellemzőbb szélirány a part-felé fújó Északnyugati, erős szélben kitűnő ugró-hullámok, gyengébb szélben pedig a lehető legoptimálisabb oktató-tanuló környezet várja a szörfözni vágyókat.

Programok:

A napi minimum 2 óra szörfözésen kívül (10 órás tanfolyam garantált) az alábbi sport-programokra lehet számítani:

- SUP (Stand Up Paddle) túra
- Katamaránozás
- Elméleti oktatás, videó, fotó elemzés
- Slackline
- Profi frizbi oktatás
- Profi ping-pong oktatás
- Bringatúra (biciklit hozni kell, vagy bérelhető)
- Strandröplabda
- Strandfoci

Árak

Bentlakásos tábor teljes ellátással 6 nap, 5 éjszaka - 75.000Ft
Bejárós táborozási lehetőségek 5 nap:
- az ár az ebédet tartalmazza ( időtartam minden nap 9 - 18 óráig) - 49.000 Ft

A csoportokat mindig tudásszint szerint osztjuk be, a részvételt teljesen kezdőknek, és haladóknak is ajánljuk!

10.000 Ft befizetésével elfoglalható a tábor-hely, a befizetésről egy vouchert is adunk (ajándékba is adható)

- Bentlakásos tábor ára 75.000 Ft 
- Bejárós tábor ára 49.000 Ft 

A voucher megrendelhető innen >>

Kedvezmények

Kedvezmény testvéreknek: - 5% / fő

Részvételi feltételek:

A táborokra 40% előleg befizetésével lehet jelentkezni, a hátralék befizetése 14 nappal a tábor kezdete előtt esedékes.

Biztos úszás-tudás, bentlakásos opció választása esetén a minimum életkor: 8 év

Jelentkezés: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656 - Takács Máté / 06 20 424 2436 - Klinda PéterGY.I.K. - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

A Balaton déli partjának egyik legideálisabb szörfös helyszínén, Fonyódligeten szezonnyitó szörftábort szervez a Surf&More csapata. Összegyűjtöttük a résztvevőket, illetve a szülőket legjobban érdeklő kérdéseket, és válaszoltunk rá:

Tipikusan hogy néz ki egy napotok?

Táborunkban a résztvevőket tudásszintnek megfelelően 5-8 fős csoportokra osztjuk, így hatékony a szörf oktatás. Amennyiben az időjárás megfelelő, azaz nincs teljes szélcsend, és nincs vihar, minden szempontból biztonságosan lehet szörfözni, akkor délelőtt és délután is tartunk egy-egy 2 órás szörf-kurzust.
Amíg az egyik csapat szörfözik, a többiek sem unatkoznak. A Surf&More táborokban a windsurf-oktatás a fő program, de számtalan egyéb sportot is űzünk-kipróbálunk a gyerekekkel, ezek közül több is valamilyen szinten kapcsolódik a szörfözéshez: ilyen például a SUP - evezés, vagy az egyensúly-érzéket fejlesztő slackline.Milyen programlehetőségek és játékok állnak rendelkezésre? Rossz idő esetén mi a terv?

A szélcsendes napokon kisebb-nagyobb bicikli, SUP túrákat szervezünk, a tábor vége felé pedig házi-verseny rendezünk, ahol a tanoncok összemérhetik tudásukat. Akár szélcsend van, akár eső, számos program-lehetőség van a tarsolyunkban: elméleti oktatás, videós hiba-elemzés, a windsurf-felszerelés megismerése, összeszerelése, windsurf típusok, manőverek elméleti oktatása, szörf-történelem..Mennyit vagytok egy nap vizen? Hogyan zajlik az oktatás?

Naponta legalább fejenként 2 óra szörf-oktatásban részesülnek a gyerekek. A kurzust mindig egy szárazföldi szimulátoron kezdjük, itt ráéreznek a tanoncok a vitorlakezelés alapjaira. Minden kurzus alatt videókat és fotókat készítünk, ennek köszönhetően még könnyebb a hibák kijavítása. A csoportokat egyébként életkor, és tudásszint alapján szoktuk beosztani.

Az oktatás során fontos szempont, hogy megtanuljunk bánni az elemekkel, tiszteljük szél és a víz erejét. Ennek megfelelően megtanítjuk a túlélési praktikákat, és az alapvető vízi közlekedési szabályokat is.

Meg lehet tanulni szörfözni egy hét alatt?

A szörfözés alapjait (haladás, irányítás, fordulók 3-4 beaufort szélerősségig) egy tábor ideje alatt mindenki meg tudja tanulni, viszont ebben a sportban azt szeretjük nagyon, hogy mindig van hova fejlődni, nincs olyan, hogy valaki már mindent tökéletesen tud.

Kell valamilyen felszerelést hozni? Mit biztosítotok?

Szörfiskolánk a szörfözéshez mindent biztosít, még neoprene ruhát sem kell hozni, bár ha valakinek van sajátja, az a legjobb!

Mekkora terület áll rendelkezésre az oktatásra?

Fonyódliget egyik sajátossága, hogy az egész település partja egy hosszú szabadstrand, és a víz is óriási területen sekély, ami nagy mértékben megkönnyíti a windsurf oktatását.

Tudnál pár szót írni az oktatókról?

Az oktató csapat összes tagja fonyódligeti szörfös, a helyszínt annyira kedveljük, hogy szörfiskolánkat nem is indítottuk volna el más helyszínen.

A tábor vezetője Gundy Richárd, Kaposvári testnevelő-tanár, a 2011-es városvédő futás kihívója (ahol egyébként Kaposvár lett a győztes).A szörfiskola vezetői Klinda Péter és Takács Máté, Péter is testnevelő, korábban szertorna-versenyző, illetve 25 évig torna-edző volt, több éves szörf-oktatói tapasztalattal is rendelkezik, nála többet még senki nem töltött a vízen egy nyár alatt, mint amennyit ő a tavalyi Surf&More szezonban :)Takács Máté a windsurfing.hu weboldal tulajdonosa és szerkesztője, windsurf túrák és versenyek szervezője, kétszeres magyar windsurf freestyle bajnokság bronzérmes, a 2003-ban megrendezett csúcskísérlet csúcstartója (111 km / 3 óra alatt http://www.windsurfing.hu/news.php?CikkekId=91 )Munkánkat több helyi windsurf-oktató is segíti.Melyek voltak az elmúlt szezon legkedvesebb pillanatai?

Szörfiskolánk körül kialakult egy összetartó és lelkes szörfös-közösség, felpezsdült a windsurf-élet Fonyódligeten és a környéken, előkerültek a padláson porosodó szörfdeszkák.
Hetente többször is spontán megrendezésre kerülnek szörfiskolánk bejáratánál a ZSDKP - névre keresztelt "Zsíros Deszka Partyk": egy hátra fordított régi, de még mindig használt Hifly 500 szörfdeszkán megterítünk, és mindenkit megvendégelünk zsírosdeszkával, windsurf videókat vetítünk, és élvezzük a több-generációs társaságot, ahol a pár hónapos babától a szörfös nagypapákig mindenki jelen van.

A szállást és az étkeztetést ki biztosítja?

A szörfiskolánktól kb 300 m-re található VS Liget üdülőpark, és az ott található Zöldkert étterem biztosítja a szállást és az étkeztetést. Honlap: www.vsliget.hu

Jelentkezés, információ:

info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656 - Takács Máté / 06 20 424 2436 - Klinda Péter

Surf&More galéria >>

Fotók a Surf&More által megrendezett Magyar Freestyle Windsurf bajnokságról >>

Surf&More blog >>

Surf&More szörfiskola oldal >>

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
51859

Írd ide az ellenörző számot:
2016.12.03

Ajándékozz 2017-es Surf&More szörf oktatás vagy szörftábor vouchert.

Szörftábor voucher:

A szörftábor ára 75.000 ft teljes ellátással, bentlakással, a bejárós változat ára 48.000 Ft az ár az ebédet tartalmazza. A tábor helyfoglalásra feljogosítü voucher 10.000 ft előleg kifizetésével vásárolható meg. A voucher megvásárlása a kedvezményes árra is feljogosít, a bentlakásos verzió ára így 69.900 ft, a bejárós pedig 42.000 ft!

A szörftábor dátumai: 2017 június 18 - 23 és 2017 június 25-30.

Szörf-oktatás voucher:

Min. 8.000 ft befizetésével szörf-oktatás vouchert is adhatsz ajándékba. A 4 órás tanfolyam ára 16.000 ft, a 8 órás tanfolyamunk 29.000 ft-ba kerül. A voucher értéke tetszőleges, a célszemély kiegészítheti, ha szeretné. A voucher a 2017-es nyári szezonban használható fel.


info, vásárlás, foglalás: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
73561

Írd ide az ellenörző számot:
2016.10.30

Néhány "Morés" nem bírta kihagyni a mai szelet sem! :) Napsütés, néha még 5-ös vitorlára is jó szél, és sárga windguru csillagok!

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
63108

Írd ide az ellenörző számot:
2016.09.30

Hazajöttünk Karpathosról, ahol sokat, és jó erősen fújt a szél. Így sok fotó is készült, Karpathos 2016 galéria erre >>

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
47422

Írd ide az ellenörző számot:
2016.09.25

Újraindult a szélgépezet, fotók az elmúlt napokról (Karpathos 2016):

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
18669

Írd ide az ellenörző számot:
2016.09.18

Helyzetjelzés Karpathosról: eddig 3/3 nap csúszás. Mára nem írtak semmit, és mégis volt, hogy az 5.4 is jól húzott. Néhány fotó az első 3 napról:

 

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
51752

Írd ide az ellenörző számot:
2016.09.13

Maratoni léggitározással, tűzrakással, pirotechnikai varázslatokkal zártuk a 2016-os Surf&More szezont. Folyt. köv Karpathoson! Fotók >>

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:
73238

Írd ide az ellenörző számot:Bejegyzések megjelenítése:
«    1 2 3 4 5 ... 6